Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nem tudok elmenni szeretkezés közben? Én vagyok a hibás? Kevésnek számít hogy a férjem csak maximum 10 percig kényeztet?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 14:32
1/9 anonim válasza:
Hogy kérdezhetsz ekkora hülyeséget? Szerinted csak a férfiaknak jár az orgazmus?
2/9 anonim válasza:
Ha te nem tudsz elmenni 10 perc alatt, akkor nyilván kevés.
Megy a vonata, vagy mi történik a 11. percben?
3/9 anonim válasza:
Mással se tudtál, vagy csak vele? Egyedül el tudsz vibrivel?
10 perc némely nőnek kevés, valakinek 20 perc is kell, vagy szex közben izgatni a csiklót, más pózokban, pl. lovagló póz közben a nők általában könnyebben elélveznek, mert izgatja a csiklót is jobban.
4/9 anonim válasza:
Amikor maszturbálsz, mennyi idő szükséges?
Egyébként a csikló külső ingerlését csinálhatod saját magadnak szex közben, az segít. De persze nyilván a férjednek is bizony illene odatennie magát, akármennyi időbe is telik.
5/9 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de nekem is ugyanez a problémám.
7/9 anonim válasza:
Mivel nem hagy elég időt, hogy lemenj - gáz, és nem normális.
Én nem lennék együtt olyannal, aki ennyire leszr.ja az én igényeimet.
8/9 anonim válasza:
6. Nem, hanem egyszerűen nem érzem. Irányomban nincs előjáték, csak tegyem be. Nekem ez kevés, főleg gumiban meg sötétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!