Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szeretkezéskor helyes dolog az orális kényeztetés?
Mit gondoltok arról, hogy a nő első szeretkezéskor orálisan is izgat?
Tehát pl: finom csókok, simogatások, majd vetkőztetés, aztán a nő ott is megsimogat, megcsókolgat ..stb.
Sokan írták itt, hogy nem helyes első alkalommal, miért? Ha már szeretkezek vele, akkor elég intim helyzetben vagyunk ahhoz, hogy ezt megtegyük, miért megalázkodás ez, nem értem,!
Mi a véleményetek erről? KOrt és nemet is, kérlek! Köszi!
Sok nőtől olvastam itt, hogy a nő megalázza magát. Ugyan miért, bensőséges dolog, akár a szeretkezés, nem?
Én nem érzem megalázásnak, ha szeretem a másikat és vágyunk egymásra, ösztönös dolgok.
Szerintem is hülyeség ez a megalázás. Továbbá ez az internet, én olyan bő 60-80%-ra saccolnám azt amit nem kell komolyan venni.
Kivétel hogyha egy nigéria herceg kér tőled kölcsönt annak érdekében hogy hozzájusson az örökségéhez, én már küldtem úgyhogy nemsokára multi-milliomos leszek :3 hihih.
Szerintem csináld azt amihez kedved van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!