Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon felébredne, ha megpróbálnám úgy megdugni?
Barátnőm nagyon hisztis lány, mindig azt szoktam viccesen mondani neki, amikor hisztizik, hogy majd álmodban meg leszel "csinálva" :D. Erre persze még mérgesebb szokott lenni.
Elgondolkodtam a napokban rajta, hogy kipróbálnám, de szerintem felébredne. Ha ezek után kidob, akkor az jogos?
Csak mert ő meg álmában pofozni szokott konkrétan, na jó, meg akkor is, amikor nem alszik.
Lehetséges megdugni egy lányt, ha alszik?
hat nem tudom, nekem 1 kivetelevel mindenki imadta, ha ugy ebresztettem, hogy a nyeles kalmopirin mar benn volt a helyen.
sot, van akinek a szajaba raktam reggel a merev farkam. kis komazas utan orommel szaxiztak.
egy volt akinek amugy is problemaja volt a szexszel, o nem annyira dijazta.
de itt kerdezonel nagyobb gondot latok abbanm, hogy a csaj hisztis es pofozkodik. az ilyen kapcsolatbol kiszallni kell, nem bosszubol megdugni.
ja es arcra szerintem se elvezz sunyibol, annak nem orulnek. max a fenekere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!