Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon felébredne, ha megpróbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon felébredne, ha megpróbálnám úgy megdugni?

Figyelt kérdés

Barátnőm nagyon hisztis lány, mindig azt szoktam viccesen mondani neki, amikor hisztizik, hogy majd álmodban meg leszel "csinálva" :D. Erre persze még mérgesebb szokott lenni.

Elgondolkodtam a napokban rajta, hogy kipróbálnám, de szerintem felébredne. Ha ezek után kidob, akkor az jogos?

Csak mert ő meg álmában pofozni szokott konkrétan, na jó, meg akkor is, amikor nem alszik.

Lehetséges megdugni egy lányt, ha alszik?

#szex #barátnő #lány #pasi #alvásközbenszex
2023. okt. 14. 20:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
A párom imádja ha így ébred hogy betolom neki. Mindig mondja: soha rosszabb ébresztést
2023. okt. 14. 21:02
 12/23 A kérdező kommentje:
És ha csak az arcára menne a cucc? Bár szerintem arra is felébred. De ha a fenekére menne arra is szerintetek?
2023. okt. 14. 21:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A nyolcasnak van igaza.

Ha így viszonzol neki barmit is az gyerekes felelotlen es onzo.

2023. okt. 14. 21:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ott dobnálak ki ahol vagy ha álmomban rávernéd a fejemre csak szólok... És remélem csak trollkérdés
2023. okt. 14. 21:49
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem, komolyan kérdezem. Csak mivel még nem próbáltam ki, ezért igazából arra voltam kíváncsi, hogy ha most írnak lányok, akkor nekik vajon mi lenne a reakciója. Oké, nem vagyok álnaiv, tudtam, hogy nem lesz pozitív fogadtatása, de azért vicces is. :D
2023. okt. 14. 21:53
 16/23 anonim ***** válasza:
49%
Én dugtam már meg barátnőmet álmában :D nincs gondja vele :D
2023. okt. 14. 22:08
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

Fordítsd meg a szitut, te felébrednél álmodból ha arra ébrednél hogy egy búza éppen búbolni próbálja a púzódat? Ugyanúgy fel fog ébredni a csajod is, s lekever néhány sallert.

Egyébként "szép" kis kapcsolat lehet ahol pofozkodni szoktak otthon... a kocsmában pofozkodunk akivel tengelyt akasztunk, nem otthon azzal akit szeretünk.

2023. okt. 14. 22:36
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
10. Ez gyerekes és önző. Neked minek van párod, ha nem tiszteled? 🥲🥲
2023. okt. 14. 22:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Amit kihagytam a 18-as válaszból: Ha nem tágul ki eléggé, még nagy fájdalmat is okozol neki.. csak gratulálni tudok, "okoska"..
2023. okt. 14. 22:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem való semmilyen nő. Vegyél egy guminőt, azzal azt csinálsz amit akarsz (ha nem környezetsuennyező)
2023. okt. 14. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!