Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon felébredne, ha megpróbálnám úgy megdugni?
Barátnőm nagyon hisztis lány, mindig azt szoktam viccesen mondani neki, amikor hisztizik, hogy majd álmodban meg leszel "csinálva" :D. Erre persze még mérgesebb szokott lenni.
Elgondolkodtam a napokban rajta, hogy kipróbálnám, de szerintem felébredne. Ha ezek után kidob, akkor az jogos?
Csak mert ő meg álmában pofozni szokott konkrétan, na jó, meg akkor is, amikor nem alszik.
Lehetséges megdugni egy lányt, ha alszik?
Igen
Én is felébredtem
Sőt jobb ha tudod hogy minden olyan szexuális közösülés amibe a másik nem egyezett bele az NEMIERŐSZAK!!!!!!!
Igen, igazatok van. Ez tényleg nemi erőszak lenne. Inkább felejtős.
De azért... nagyon megkefélném úgy, hogy nem is tud róla, csak mikor folyik ki neki a puncijából.
De szeretem, csak viszonozom a pofonjait. :D
Aranyosan alszik, mindig szuszog, eszembe jutott már az is, hogy megmondom neki, hogy érzett e valamit este, mert amúgy "megvolt". hogy nézne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!