Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek emiatt furcsának?
19) persze, hogy nem uti neked a képet, mert FELIZGAT A LATVANY. AZ, hogy van neki egy himbilimbije egy plusz izgalmi allapotot okoz neked. Szereted izgatni a prosztatajat a farkaddal. Es talan te is szereted ha o izgatja a prosztatadat a peniszevel. Beled rakja a spermajat. Oral szexnel pedig nyeled a ge*cit. Derektol lefele akarhogy tagadjatok ferfi teste van a transz nonek, ha nincs atoperalva, mert biologiailag ferfi. Nem teljesen vagy meleg, hisz tetszik a noiesseg ami derektol felfele van neki(pl az arca, a mu haja, a mu cicije ha mar van), de hetero se vagy, hisz izgat a fasza. Egy igazi, full hetero lelankadna ha meglatna a plusz csomagot... Derektol lefele meleg szexet folytatsz, akar passziv szerepben vagy, akar aktivban.
De ha at van operalva teljesen, akkor elhiszem hogy hetero vagy, hiszen latvanyra (jobb esetben) nem tunik fel hogy biológialag ferfi. Minden testresze megvan, amire egy hetero felizgulhat.
21es akkor tisztázzuk:
Nem monstam hogy hetero vagyok, biszex vagyok, akit a nőiesség vonz első sorban (cisz lányok, transz lányok és femboy-ok)
Csak annyit mondtam hogy szerinten attól még hetero vki hogy műtét előtti transz lánnyal van, és szerintem még ezzel együtt is simán lehet nőies valaki.
Na az még szép sztori lenne, átqrna egy hetero férfit, aki azt hiszi, hogy biológiai nővel van. Bár szerintem plasztika ide vagy oda, az a punci soha nem lesz olyan, mint egy született punci, egy tapasztalt heteronak minden bizonnyal feltűnne, hogy valami nem százas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!