Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek emiatt furcsának?
Ha atvan mutve nem olyan gaz, de ha fütyije van, akkor igenis elgondolkoznek rajta, hogy biszex vagyok e. Ertem en, hogy elfogadod, "elhiszed" neki, hogy "nő"... De PEN*SZE van, es ugy folytatsz vele szexualis kapcsolatot, a heterok tobbseget igenis zavarna.
En se tudnek egy olyan transz fefival lenni, akinek punc*ja van, mert nekem nem az kell. Attol meg szerethetem mint embert, de szexualisan nem izgat.
"(csak aktív szerep)"
"azt hitte passzív szerepben szexelnék velük"
Ez nem függ össze azzal, hogy heteroszexuális vagy-e. Az a vonzódás, nem a megélés módjai, pózok és "szerepek".
"amit transznak hívnak ma sokan, az nem más mint mentálisan beteg homoszexuális"
Ezt mondd a hetero, vagy hogy egyértelműbb legyen, a biszex transzoknak!
Mert a ketto uti egymast... Ugy basznad hatulrol, hogy kozbe ott a zacsija meg a futy*je... Nem egy tipikus noi test, amire hetero ferfiak izgulnak. Minden, ami "nő" rajta, csak illuzio (a melle, az arca, stb) Az egesz csak az o fejében letezik.
Es, hogy kiemelted aktiv fel lennel, olyanokra gondolsz, akik alul fiuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!