Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek emiatt furcsának?
Az, hogy aktiv vagy nem jelenti, hogy hetero vagy...
A melegek kozt is az egyik fel aktiv, de attol meg meleg.
"Nem egy tipikus noi test, amire hetero ferfiak izgulnak"
Csak a passing transzok vonzanak, akik nőiesen néznek ki. Az, hogy pre-op (még pénisze van), vagy post-op (átoperált), nekem nem igazán számít.
"elgondolkoznek rajta, hogy biszex vagyok e"
Az szerintem kizárt, mivel a cisz férfiakhoz egyáltalán nem vonzódom semmilyen módon.
Ennyi erovel egy meleggel is lehetnel aki, nonek oltozik, ha nem szamit, hogy farka van...
Hogy nem zavar, hogy ott lotyog majd a szerszama?? Ez, hogy nem donti meg benned azt a kepet, hogy nem egy novel vagy? Azzal a kukival a szexben valoszinuleg valamit kezdened kellesz, igenyelheti, hogy ott is kenysztesd.
Mikozben a farkat vered, hogy fogod tudni nonek kepzelni?
De gáz vagy baszki ezzel az erőltetett szókinccsel...cisz, transz, aktív, passzív, passing transz...
Szerencsére az emberek nagy része a szex miatt szexel, nem azért, hogy fogalommeghatározásokon rágódjon.
Akkor panszexualis, de nem hetero.
"Redditen azt írták, hogy ez heteroszexuális kapcsolat"-- csak magukat hitegetik.
Ez olyan, mikor meleg prostihoz jarnak rendszeresen a "heterok", de bizonygatjak, hogy ok a noket szeretik. Meg maguk a prostik se hiszik el ezt. 😅
Nem üti a képet.
Tőlem lehet farka is, ugyanúgy nőként kezelném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!