Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gáznak tartotok egy 26 szűz éves srácot?
Gáznak tartod hogy 26 évesen nem tart még sehol ebben a tekintetben? Főleg úgy ha te évek óta rendszeresen szexelsz és már voltál már 4-5 fiúval együtt.
Gáznak tartod és sajnálod hogy sok jó élményből kimaradt amiatt mert nem megy neki a csajozás?
Nem, a mostani párom 26 évig szűz volt, elmesélte hogy annyira cikinek érezte a dolgot, hogy alkalmiban elveszítette végül.
Most 28 éves, én is szűz voltam amikor összejöttünk, és elképesztően hálás volt, amikor vele volt nekem az első. :) Hihetetlen figyelmes volt. Egyébként jó sokat bénáztunk az elején, amíg összecsiszolódtunk, de sokszor csak elröhögtük a dolgot, vagy összebújtunk kicsit aztán úgy tettünk, mintha mi sem történt volna. Kb. 1 hónapig volt ez a szemérmeskedés- próbálgatás, azóta meg kb. Mint a nyulak az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!