Lányok, őszinte választ szeretnék, elegem lett a kegyes hazugságokból, vesztesnek/szerencsétlennek tartotok egy 22 éves szűz srácot?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 16:24
1/8 anonim válasza:
Ezzel a siránkozó hozzáállással, igen.
De nem vagyok lány.
2/8 anonim válasza:
Mamár egy 17 évest is annak tartanak.
3/8 anonim válasza:
Haver, szard már le! A kérdés, hogy te minek tartod magad!
4/8 anonim válasza:
szerintem nem vagy szerencsétlen.:) lány voltam.
5/8 anonim válasza:
Nem vagy szerencsetlen, ismerkedj es majd megtalalod a baratnodet.
6/8 anonim válasza:
személy szerint nem tartanám annak, de az, hogy ő maga ennyire arra hajt, hogy így érezzek, nem sokat lendítene előre a megítélésén...
22/l
7/8 anonim válasza:
Akkor engem minek tartanának? :D Én 28 évesen vagyok még szűz. Ne problémázz ezen.
8/8 anonim válasza:
Miért is? Mert nem nem volt meg minden 2. csaj?
Inkább egy 22 éves szűz fiú, mint egy olyan aki azt sem tudja, hány nő volt már az ágyában! Szóval majd eljön a te időd is! :) Nem kell 25 éves korodra kiélt fiúnak lenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!