Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szerencsétlenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerencsétlennek érzem magam?

Figyelt kérdés
Lassan 17 leszek, és sosem volt barátom. Nagyon szerencsétlennek érzem magam. Minden velem egyidős lánynak volt már barátja, de én nem ezért szeretnék. Csak mindig ha csinálok valamit, elgondolkozok, hogy mennyire jó lenne, ha lenne mellettem valaki. Tudom, hogy fiatal vagyok, és van még időm, de nagyon hiányzik valaki. A visszajelzések alapján nem is vagyok csúnya... de általában sosem jövök be azoknak, akik nekem nagyon tetszenek... :( Mit tegyek?
2014. jún. 3. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Kezdj el igazat beszélni és ne fordítsd ki ezt a mondatot:

"de általában sosem jövök be azoknak, akik nekem nagyon tetszenek... "

Ez inkább úgy lehet, hogy neked nem jönnek be sosem azok, akiknek tetszel. -.-

2014. jún. 3. 17:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, van pár srác, akinek tetszem, de ők nem jönnek be sajnos, vagy túl nagy a távolság.:)
2014. jún. 3. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
nyugodj meg én 28 éves srácként tartok ugyanittt
2014. jún. 3. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne nyávogj, hanem kezdeményezz te a neked tetsző fiúknál!
2014. jún. 3. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!