Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam ennyire szerencsétlennek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, soha nem volt még senkim... Még csak udvarolni sem udvarolt nekem senki, nem bókolt nem mondott szépet rám. Oké hogy nem vagyok túl szép, de láttam már nálam kevésbé gyönyörű lányt is pasival, aki szereti és ott van neki. Próbálom elfogadni magam ilyennek, és nem önbizalomhiányosnak mutatkozni Nem értem hogy egyáltalán hol tudnék ismerkedni, buliban normális kapcsolat úgysem jön össze, baráti körben minden fiú csak barátként tekint rám... Úgy félek hogy soha nem lesz senkim, padig én is vágyom arra, hogy valaki mellettem legyen amikor szükségem van rá, és viszont... Kedves, intelligens lánynak tartom magam, tehát nem ezzel lehet gond.
2012. márc. 17. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

mindjárt fognak neked irni a srácok és ismerkedj :)

20F

2012. márc. 17. 12:10
 2/13 anonim válasza:
Miért várod hogy a fiú kezdeményezzen?Próblj meg te flörtöni valakivel
2012. márc. 17. 12:10
 3/13 A kérdező kommentje:
egyszer már próbáltam én kezdeményezni, az nem sült el túl jól, úgyhogy arra a következtetésre jutottam, hogy ha valaki akarna tőlem valamit akkor majd ő lép :) vagy tényleg ennyire rosszul állok a dologhoz?
2012. márc. 17. 12:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, tudod mi fiúk sem vagyunk mindig elég bátrak kezdeményezni, ha tetszik egy lány akkor sem. :)

Ha Debrecen környéki vagy én szívesen megismerkednék veled. ;)

2012. márc. 17. 12:27
 5/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok Debrecen környéki, és nem is az volt ezzel a szándékom, hogy itt ismerkedjek, a netes ismerkedésben amúgy sem hiszek, sztem ahhoz látni kell a másik felet élőben, úgy mégiscsak könnyebb a beszélgetés :) ha élőben látnátok, tuti nem akarnátok ennyire ismerkedni, vagy ha mégis akkor az baráti szinten (tapasztalat), és bocsi hogy kérdés a kérdében, de egy csúnyább lánnyal gondolom nem kezdtek el beszélgetni élőben csak úgy...?
2012. márc. 17. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
jaj ne félj már. pozitív kisugárzásod kell, hogy legyen, mosolyogj sokat, akkor lesz pasi :) de ha látszik rajtad, h nem vagy elégedett magaddal, meg mindíg az jön le, hogy jajj én csúnya vagyok, jajj én szerencsétlen vagyok, akkor úgy tényleg sokat kell még várnod :S szóval szedd össze magad szépen :) meg írtad h ha élőben látnánk akk tuti nem akarnánk veled ismerkedni, kvázi lebeszélsz itt mindenkit arról, h megakarjanak ismerkedni veled. ezt nem szabad :\ :)
2012. márc. 17. 12:40
 7/13 anonim ***** válasza:
ja és ha + kisugárzása van a lánynak akkor de :)
2012. márc. 17. 12:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Elég nehéz helyzetben vagy. Én is éreztem magam így. Úgy voltam vele, hogy én csúnya vagyok, nem kellek senkinek, és majd ha akar valaki tőlem valamit, akkor úgyis odajön hozzám. Ha nem döbbentem volna rá arra, hogy ez így nem jó meglátás, valószínűleg én is egyedül lennék még mindig. Lehet gáz, lehet nem az, de én megpróbáltam egy társkeresőn. Nem mondom, hogy biztosan találsz ott értelmes srácot, de nekem sikerült. Helyes, izmos, mindenki jó fejnek tartja, engem megbecsül, stb Szóval minden lány magának akarja. De már 2 és fél éve együtt vagyunk. És minden jól működik :)Azt mondom megéri. Sőt az is megéri, ha nem pont élőben ismered meg először. :) Sok sikert!
2012. márc. 17. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
ja és 19/L
2012. márc. 17. 12:47
 10/13 A kérdező kommentje:
örülök hogy neked összejött :) ez után a pozitív tapasztalat után lehet hogy én is megpróbálom ott :) habár tényleg elég furcsénak tartom ilyen módon ismerkedni :)
2012. márc. 17. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!