Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam ennyire szerencsétlennek?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, soha nem volt még senkim... Még csak udvarolni sem udvarolt nekem senki, nem bókolt nem mondott szépet rám. Oké hogy nem vagyok túl szép, de láttam már nálam kevésbé gyönyörű lányt is pasival, aki szereti és ott van neki. Próbálom elfogadni magam ilyennek, és nem önbizalomhiányosnak mutatkozni Nem értem hogy egyáltalán hol tudnék ismerkedni, buliban normális kapcsolat úgysem jön össze, baráti körben minden fiú csak barátként tekint rám... Úgy félek hogy soha nem lesz senkim, padig én is vágyom arra, hogy valaki mellettem legyen amikor szükségem van rá, és viszont... Kedves, intelligens lánynak tartom magam, tehát nem ezzel lehet gond.2012. márc. 17. 12:08
11/13 anonim válasza:
miért tartod furcsának? Olyanokkal találkozhatsz így akikkel soha nem futnál össze csupán véletlenül. Pár levélvől le lehet szűrni hogy kicsoda-micsoda, utána meg át lehet térni személyes találkozgatásokra.
12/13 anonim válasza:
ne vedd magadra, de ebben a korban általában már csak úgy tud csúnya lenni valaki, hogy valami változtatható ellen nem tesz eleget. alapvetően ha igényes, akkor már valószínűleg szép is, nem úgy, mint általános iskolás korában, ahol az adottságon múlott csak.
túlsúlyos vagy? (ez az első tippem) mert nem egy embert ismerek aki régen kövérke volt, most meg iszonyat jól néz ki, volt aki fogszabályzónak, volt aki kondiprogramnak köszönhetően. (sok-sok futástól egyébként is jobb alakod lesz)
mai sminkkészleteknek köszönhetően meg ne mondd, hogy egy pattanást nem tudsz eltakarni, és amiatt van az egész.
13/13 anonim válasza:
ha ez kiesik és érdekel akkor szólj, mert van még egy jellemzően gyakori 2. tippem :) csak segítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!