Lányok! Ha ti egy pasit visszautasítotok, az azt is jelenti, hogy vesztesnek gondoljátok az illetőt?
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 20:25
2/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, bár tudom, hogy igen.
3/10 anonim válasza:
nem vagyok nő, de ez azt jelenti hogy nem tetszel neki, nem érez irántad semmi különöset... nem feltétlen gondolja vesztesnek. más szempontból az elutasítás vesztés..
5/10 anonim válasza:
Mellébeszélés maraton. Naná, hogy azt gondolják.
7/10 anonim válasza:
Miért gondolnánk azt? Ti talán vesztesnek találtok egy lányt akinek bejöttök, de nektek ő nem? Remélem nem. Volt egy barátom, aki azt akarta, hogy kettesben találkozunk, és mivel előtte is volt ilyen nem tudtam, hogy ezt randinak szánja. Nem bírtam vele beszélni sokáig, annyira dühös voltam magamra amiért nem akarok vele lenni. De végül megbeszéltük és mondhatjuk úgy hogy visszautasítottam, de nem bírtam abbahagyni a bocsánat kérést és inkább magamat tartottam vesztesnek, amiért egyszerűen képtelen vagyok vonzódni hozzá. Sosem tartottam vesztesnek.
8/10 anonim válasza:
Nem veszitesz semmit,ha nem jössz össze velem,igy jobb?:D
9/10 anonim válasza:
Miért, minek gondolnák a nők azokat, akik nem jönnek be nekik? Győzteseknek? :D
De majd úgyis mindjárt kifejtik egy hosszabb novellában, hogy akit kikosaraznak, azt nem gondolják vesztesnek.
10/10 anonim válasza:
Akkor állj így hozzá és vegyél egy stresszlabdát, erősebb lesz a kezed, tovább bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!