Lányok, nők! Ti mért gondoljátok úgy, hogy a férfiaknak kell mindig tennie egy nőért? Egy férfi álljon jól anyagilag, feleljen meg a kéretésnek! VIDEOGAME. Empátia?
Mert ő a nő válaszoktól, kíméljetek!
Az az érdekes számomra, h a férfiak sokkal jobban kijönnek egymással, mint a nők nagy többsége!
Az megint csak érdekes számomra, h a nők, lányok, nagy többsége annyira vissza utasító, h már, már egyenesen durva, s flegma! S, mind a közben, h nonstop téma
a lányoknál a szerelem utáni hajsza!:)
Mi lehet ennek az oka?
Félnek a csalódástól? Lebomlik a körülöttük lévő
álomvilág?
Szerintem jó lenne ismertetni a fiatalabbakkal, h
egy kapcsolat 2 emberre épül a kezdetektől!
5 ös!
Elsőnek is nem apáddal beszélsz! Másodszor, én boldog kapcsolatban élek 8 éve.:)
Am erről van itt szó! :)
"Az az érdekes számomra, h a férfiak sokkal jobban kijönnek egymással, mint a nők nagy többsége!"
Bizony! Innen is ismerek néhány srácot, szám szerint hármat, és a minecraftozó vagy COD-ozó ismerőseinkkel együtt, úgy kb. 6-7-an havonta egyszer mindig sörözünk egy jót a belvárosban. (Sajnos többen vidékiek, így nem tudunk sűrűn találkozni.) Tehát felettébb érdekes, hogy itt mi férfiak is sokkal nyitottabbak vagyunk egymás között, mint a nők. Én még sohasem találkoztam innen egy nővel sem, mert szerintem mindegyik azt hitte, akivel valaha is váltottam néhány üzenetet, hogy meg akarom őket dugni. Rohadt érdekes, hogy férfiakkal, más srácokkal a levelezéseink megkezdése óta tudjuk tartani a kapcsolatot, egy nő meg már a második-harmadik üzenet után szó nélkül lelép. Hát akkor bаssza meg az összes idióta, önző, hülye nő, leszаrom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!