Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok a festett szőke nőkről? Örülnétek ha ilyen csajotok lenne vagy ribisnek gondoljátok? (képek)
Nincs velük bajom.
Szerintem a hajszínnél több kell,hogy valaki ribis legyen
Ezt nem lehet általánosságban megmondani. Vannak nők, akiket nehezen tudok elképzelni máshogy, mert nagyon jól áll nekik, másnak meg nevetségesen hat pl sötétebb bőr mellett.
"Ribisséget" nem hajszínhez kötném, inkább öltözködéshez, illetve sminkhez (pl tűzvörös ajkak szolid hétköznapi viseletnek nem mennek el:D)
Nekem mindegy, hogy milyen színű a barátnőm haja, amíg ő jól érzi magát vele.
Én azt hittem, hogy legalább egy ilyet mutatsz :D
Én is szőke vagyok, csak nekem ez a természetes hajszínem. Igazából az a baj, hogy sokak úgy festetik szőkére, hogy nem is áll nekik jól. Meg ritkán látni szépre festett szőke hajat, na meg a lenövés :S
jujj szerintem nagyon szép:) bocsi, én csajként írok, de ha nem ragaszkodnék a festett vörös hajszínhez, már rég szőkére kentem volna:) sztem nem ribis egyáltalán, max azok tartják annak, akik nagyon sztereotípok.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!