Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit gondoltok a festett szőke nőkről? Örülnétek ha ilyen csajotok lenne vagy ribisnek gondoljátok? (képek)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 7. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs velük bajom.

Szerintem a hajszínnél több kell,hogy valaki ribis legyen

2013. aug. 7. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet általánosságban megmondani. Vannak nők, akiket nehezen tudok elképzelni máshogy, mert nagyon jól áll nekik, másnak meg nevetségesen hat pl sötétebb bőr mellett.

"Ribisséget" nem hajszínhez kötném, inkább öltözködéshez, illetve sminkhez (pl tűzvörös ajkak szolid hétköznapi viseletnek nem mennek el:D)

Nekem mindegy, hogy milyen színű a barátnőm haja, amíg ő jól érzi magát vele.

2013. aug. 7. 23:53
 3/9 Bummer ***** válasza:
Ezek pont rossz példák, de az én gyengém a szőkések voltak általában, a páromnak is jól állt, viszont nem túl jó hatással volt a hajára, ezért már nem csinálja én meg elfogadom természetes színnel is mert szép. :)
2013. aug. 7. 23:53
 4/9 Bummer ***** válasza:
A képekre mondtam a rossz példát. :)
2013. aug. 7. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyám...Hát eljött az a pillanat is mikor, nem elég, hogy öltözködés, de most már a HAJSZíN miatt mondják egy nőre, hogy ribi. Gratulálok, szépen fejlődünk.
2013. aug. 8. 00:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik így ránézésre de vannak olyan ismerőseim akiknek tényleg jól áll a festett szőke haj. Minden a stíluson múlik :)
2013. aug. 8. 00:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Én azt hittem, hogy legalább egy ilyet mutatsz :D

[link]

Én is szőke vagyok, csak nekem ez a természetes hajszínem. Igazából az a baj, hogy sokak úgy festetik szőkére, hogy nem is áll nekik jól. Meg ritkán látni szépre festett szőke hajat, na meg a lenövés :S

2013. aug. 8. 00:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Uhh nem :D Én nem az ilyen plázacicákra gondoltam szerintem az a nagyon világos szőke haj csak fehér bőrrel mutat jól,barnával már nagyon mű! :) Igen a lenövés nem túl esztétikus de egy tőfestés nem olyan sok időbe telik szóval szerintem aki szőke annak kell rá áldoznia ennyi időt...
2013. aug. 8. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:

jujj szerintem nagyon szép:) bocsi, én csajként írok, de ha nem ragaszkodnék a festett vörös hajszínhez, már rég szőkére kentem volna:) sztem nem ribis egyáltalán, max azok tartják annak, akik nagyon sztereotípok.

18L

2013. szept. 22. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!