Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik az életre szóló társat keresitek! A hajszín befolyásol titeket? Van olyan nő, akivel a hajszíne miatt szóba se álltok? Mennyire vannak bennetek ilyesfajta előítéletek?
Vannak ezek a buta nézetek, mennyire dőltök be ennek?
-Fekete: rideg és boszorkányos
-Barna: unalmas és irigy
-Vörös: dögös és különc
-Szőke: törékeny és könnyen kapható
-Festett variációk: önbizalomhiányos és majmoló
Próbáltam a jellemzőbb negatív képzeteket leírni a személyiségre vonatkozóan, az észt előítélni már tényleg sok lenne. Amint látható, mindegyik csapatról mondanak rosszat.
Ti hogy vagytok ezzel? Hajszín alapján alakul előre bennetek ítélet?
Vagy egyszerűen a saját ízlés vezérel? Ha igen, akkor melyik hajszínű jöhet szóba és melyik nem? Miért?
Van benne valami...de nálam ez nem okoz problémát mert nálam a nők közül a következők jönnek be:
-Fekete
-Barna
-Vörös
-Szőke
-Festett
Szóval inkább nekem az számít hogy milyen a lány viselkedése...vagy ha a külsőt nézzük haj szempontjából akkor az a fontos hogy illjen a haj színe és formája a lány arcához..szeméhez
A legminimálisabb mértékben sem számít, hogy milyen az adott lány hajszíne, és miért nem másmilyen. A lényeg, hogy illeszkedjen hozzá, és elég kevés olyan lány van, akihez nem illik a hajszíne.
Tehát nem kell ezen parázni.
Szerintem, nem lehet ezt így általánosítani, hogy most csak barna, vagy csak szőke. Ha valaki megtetszik ill. megfog téged a személyisége, nem hiszem hogy a haj szín lesz ott a döntő :) Van mindenkinek ideálja, ez természetes. De legtöbbször nem is biztos hogy pont olyanba fogsz beleesni.
Lényeg a lényeg engem nem befolyásol a hajszín semmiképp. De szerintem a normál gondolkodású férfitársaimat sem.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!