Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,21 éves korotokra hány sráccal szexeltetek? Most hány évesek vagytok és mennyinél tartotok? Volt köztük extrémebb eset, pl. szűz srác, gruppen, fekete srác?
15 évesen vesztettem el a szüzességem, azóta is együtt vagyunk, már házaspárként, gyerekünk is van. Csak vele voltam.
24n
21 éves vagyok pont most, és ha számolni akarunk, a mostani pasim a 3.
és volt 3 alkalmi + egy beszervezett férfi.
"Volt köztük extrémebb eset" - a +1 alkalmi elég extrém, na meg az is, hogy én csak az alázós, durva szexet szeretem.
Vagyis összesen: 7 db pasival voltam együtt, amivel a barátom tisztában van.
21 évesen a második pasimmal jöttem össze. Szóval 2.
Most 30 és a 4., de remélhetőleg végleges partnerrel vagyok. :)
Minden szex komoly kapcsolatban, több hónapi együttlét/ismerkedés után volt és nem volt közte extrém. Mondjuk az elsőnél mindketten szűzek voltunk, ha ez extrémnek számít...
21 évesen 8-alfeküdtem le
29 vagyok, és 14-nél járok.
extrém eset: asszem voltam két olyan emberrel,akik szüzek voltak(borzalmas is volt velük)
na ez tipikusan az a kérdés amire azonnal ugranak a "jólányok".
végre valahol meg lehet mutatni, hogy ők nem akkora "rbnck" mint a többi
amúgy a kérdező pont az ellenkező csoport tapasztalatira lenne felizgulva
még nem vagyok 21, de reményeim szerint a bűvös számom már nem fog változni :)14 évesen vesztettem el, és 8 partnerem volt eddig. ebbe beletartozik a kapcsolat, az egyéjszakás, és a szexkaland is :D extrémebb az egy édesnégyes volt, de ott is csak egy férfi volt :) a szűz srác szerintem nem extrém, de volt olyan barátom is.
20/L
21 évesen még 0-val..
azóta 1-el és az szűz volt :P
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!