Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,21 éves korotokra hány sráccal szexeltetek? Most hány évesek vagytok és mennyinél tartotok? Volt köztük extrémebb eset, pl. szűz srác, gruppen, fekete srác?
19 vagyok és eddig 28 pasival voltam, ebből többmint 10ről lehetett tudni, hogy szűz volt, de ha nem mondják akkor nem biztos, hogy rájövök... Amúgy 9 "komoly" kapcsolatom volt és 2 nagyon komoly :D
Tudom, tudom... Ez sokbak számít. :/
majdnem 15 éves voltam amikor volt egy 2 hónapos kapcsolatom egy 21 éves sráccal. aztán volt 6 alkalmi/szexkaland, majd 4 párkapcsolat, de most amióta szingli vagyok volt még 3 sráccal kalandom.
Ezen felül most tartós szexkapcsolatom van. Úgyhogy ő most a 15.
Jah hát eléggé durva.
Ilyen 10 feletti számokat szerintem ne reklámozzátok. A nagy őszinteségi rohamot inkább felejtsétek el.
Jobb ha nem is tudja a barátotok, hogy 10-15 partneretek volt eddig. Bennem legalábbis tutira összetörne egy kép, pedig én aztán full liberális vagyok ilyen téren, de nekem ez már sok... 3-4-5 srác max, de már akkor is úgy érezném sokadik vagyok a sorban. 10-15 partneres csajokat nem tudnék hosszútávra elképzelni, mert sejthető, hogy mennyire viszket a nunájuk .D
Inkább kamuzzatok valami kisebb számot, mindenki jobban jár :D Ez pont olyan mint a prostizás nektek, mi sem mondanánk el sohasem.
Alapból a szexuális kalandokról nem illendő beszélni az új partnerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!