Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbáljam ki hármasban egy párral? Heteroszexuális vagyok, viszont sokszor fantáziálgattam már egy ilyen jellegű szexuális együttlétről. F/26
Szia!
Szerintem egy probat meger!
Nalam is ugy tortent,hogy megkert a baratom vegyek fel szexy szerkot mert szeretne meglepni valamivel hat sikerult is neki..
Pont a haloban oralissan elegitettem ki ,erzem hogy valaki hatulrol simogatja a mellem, en meg is ijedtem hatra fordultam es latom,hogy a parom barat,baratnoje akit regen mar bemutatott es tudtam rola,hogy bi a csaj !
Aztan beadtam a derekam en pipaltam a baratomat a lany meg kenyeztetett egy felcsatolhatossal...
Ha megkértek rá és szingli is vagy, akkor mit veszíthetsz?
És a fő kérdés, hogy ha 10 év múlva visszaemlékezel, akkor megbánnád, hogy ilyet csináltál?
Az édeshármas nem feltétlen jelenti azt, hogy egy pénisz landol a valagadban az aktus során, sem azt, hogy a te farkadnak kell más hapek ánuszrózsájába benyomulnia.
Ilyenkor a nő a központ, őt kell kényeztetni.
egy próbát megér
nekem nem jött be
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!