Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex hármasban. Mit csináljak? (19/L)
Már egy ideje tudom, hogy mindkét nemhez vonzódom és ezt a környezetemben levők is tudják. Az egyik nem túl közeli barátnőmről (gyönyörű lány, jó adottságokkal :) ) már nem egyszer fantáziáltam, hogy lefekszem vele. A barátja pedig a héten felvetette, hogy mivel megtetszettem neki és tudja, hogy bi vagyok,benne lennék-e egy hármasban a barátnőjével ( A lány nem mutatta jelét, hogy másik nemhez vonzódna), de a srác szerint a barátnője (aki az én barátnőm) megtenné érte.
Mit csináljak?
Talán először is a barátnővel kellene közölni a fiúnak hogy mit szeretne és majd ő eldönti hogy belemegy-e vagy sem, addig felesleges ezen rágódnod.
Mert ha ő nemet mond akkor nincs ilyen "problémád" se :)
pl mit?
szerintem is inkább a lányra koncentrálj, ha ez megvalósul, mert bajokat szülhet egy hármas egy kapcsolatban. szerintem nem is egészséges egy párkapcsolatban, de ti tudjátok.
Nem lovagolhatok rajta, nem lehet 69 stb.
Én nem is vetettem volna fel a hármas dolgot. Nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat.Ha a lánynak baja lenne vele és megmondaná, hogy ő ezt nem szeretné, azonnal azt mondanám, hogy jó, oké, akkor ne csináljuk.:)
ha jól sejtem, téged inkább a lány vonz.
mondd meg, hogy természetes, hogy vannak szabályok, de azt is szeretnéd tudni, hogy a LÁNNYAL mit lehet csinálnod?! és persze nem mellékesen a fiúval is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!