Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok gáznak tartotok egy 26...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok gáznak tartotok egy 26 szűz éves srácot?

Figyelt kérdés

Gáznak tartod hogy 26 évesen nem tart még sehol ebben a tekintetben? Főleg úgy ha te évek óta rendszeresen szexelsz és már voltál már 4-5 fiúval együtt.

Gáznak tartod és sajnálod hogy sok jó élményből kimaradt amiatt mert nem megy neki a csajozás?

2023. okt. 6. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
nem vagyok nő, de annak tartják
2023. okt. 6. 19:07
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Igen, annak. 42/f/incel.
2023. okt. 6. 19:23
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Én már a vele egyidős szüzet is gáznak tartom (19)
2023. okt. 6. 19:53
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
*velem
2023. okt. 6. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
26 szűz éves... na már ez az írás is gáz és fetrengve röhögök :DDDD
2023. okt. 6. 20:31
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Mi nem megy ember? Ott van a rosszlanyok.hu és fogsz egy tizest a kezedbe vagy 20 ezret és elmész egy számodra szép csajhoz, aztán megbaszod ahogy csak bírod... kifizeted és nem kell etetni-itatni se, lelépsz. Ha vendége maradsz, akkor meg jársz hozzá többször is és lehet be is jössz neki, akkor jobb lesz vele a szex is. Nem kell itt bénázni baszki, állj fel és menj ha nem megy másként!
2023. okt. 6. 20:33
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
#6 Egy felnőtt nőt sem kell általában etetni-itatni.
2023. okt. 6. 20:51
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
7-es: értsd úgy, hogy nem kell fél évig járnia azért vele moziba, ide-oda, hogy megdughassa. Ez azonnali... igaz nem szerelmes helyzet, hogy életem végéig stb. süket duma, hanem elintézi amit akar.
2023. okt. 6. 20:55
 9/15 anonim ***** válasza:
20%
#8 Így már értem. De a ami világban szerintem a legrosszabb eseteben is 2-3 randi után már mindenki kapható szexre. Főleg, hogy sok női ismerősöm és én is úgy vagyunk vele, hogy jobb hamarabb kideríteni, hogy mivel van megáldva a pasi.
2023. okt. 6. 21:08
 10/15 anonim ***** válasza:
22%

9

Akkor te szerencsés vagy ha nálatok így megy. Felénk azért nem és még más helyeken sem. Főleg a minél fiatalabb korosztályban. 26 évesen még fiatal. Nekem akkor született az első gyerekem, rossz is belegondolni, hogy még valaki szűz ennyi idősen úgy, hogy mint írod vannak helyek ahol így mennek a dolgok, sőt ma már valóban a net világában nem kell kilesni, hogy melyik nőhöz járnak a kanok.. ott a net, kinéz egy csajt aki hirdeti magát és elintézi. Nem gyakori kérdéseken sajnáltatja magát, hogy gáz-e. Hát ez gáz, szóval tenni kell érte. Már holnap délután is elintézhető lenne neki az első, akár egy gyors francia, aztán szex... biztos, hogy 26 évesen nem így állnék ehhez, 16 évesen még így álltal igen, hogy kit kéne, de persze kajtattam is lányok után, így persze, hogy sikerült utána elveszíteni és végre dugni egy hatalmasat és élvezeteset.

2023. okt. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!