Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdésem mert nőként rohadtúl nem értem,hogy ezt miért csináljátok?
Szóval az lenne a kérdésem hogy miért van nálatok ez a méret mizéria . Ez a rengeteg kérdés a centikkel kapcsolatban ez a bizonytalanság meg rinya ?
Már csak azért se értem,mert ha ujjazással olyan orgazmust tudsz okozni hogy remeg mint a kocsonya a teste is bele feszül... akár spriccel is a nő akkor miért izéltek azon 2-3 centin 2 farok közt ?
Nézzetek már a kezetekre!!!!!
Az ujjatok
Hol van hosszban meg vastagságban egy farokhoz képest ?
Megsúgom ,Sehol még is olyat lehet élvezni vele, mint a huzat.
Mi lenne ha félre tennétek a vonalzót és szeretnétek azt a nőt imádnátok minden porcikáját és ne azon agyaljatok h na vajon elég hosszú vagyok e neki.
Csináljatok mindent ami jól esik
Kommunikaljatok .
A szex nem csak annyi hogy feláll beteszem és ki be húzogatom.
A rinyálós pasi libidó romboló.
Sosem voltam rivalizálós.
Középsuliban nyáron a táborban kitalálták a fiúk hogy csináljunk farok versenyt.A fiúk kiszaladtak a szobából.A Gyulának mekkora farka van!
Utána zuhanyzáskor rámnyitott a legnagyobb pofájú osztálytársnőm.Meg volt sértődve hogy csak a lefolyó vizet bàmultam.Konkrétan szóvá tette.Pedig volt pasija is.Náluk volt a sulizáró buli.
Mellettem nudizott és röhögött hogy félek a nagy melleitől.
Engem érdekelt hogy milyen pontokat érek el vele és mekkora élvezet.Nem volt soha komplexusom.
Mikor épp 11voltam pont másfél markolat érte végig.Nem tartottam kicsinek már akkor sem.
Ugyanazért amiért a nőknél a mellméret van porondon
1000 éve kialakult már az a szokás hogy a nagyfarkú fiúk menők a közös zuhanyzóban pl
Ilyen és egyéb szokások miatt van ez berögzülve a férfiakba
#32 Nyolcadikban hogy lógtak a nagy farkak a zuhanyzóban Aztán túlnőttem rajtuk
Munkahelyen csődörnek hívtak a portások
Először nem esett le.
32
Minket a mellünk nem amortizál le ennyire mint a pasikat a farkuk
A mell méretet ne említjük egy lapon a farok mérettel
38 minden "viccnek" van igazság alapja
Értem 1x jött egy helyi srác BMW-vel
Aztán valami 10 cm volt neki
Fáradt volt italozott is fel se állt neki szóval nem történt meg.
De megkért a srác arra h ezt senkinek ne mondjam el a faluba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!