Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiakhoz szól a kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdésem mert nőként rohadtúl nem értem,hogy ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem hogy miért van nálatok ez a méret mizéria . Ez a rengeteg kérdés a centikkel kapcsolatban ez a bizonytalanság meg rinya ?

Már csak azért se értem,mert ha ujjazással olyan orgazmust tudsz okozni hogy remeg mint a kocsonya a teste is bele feszül... akár spriccel is a nő akkor miért izéltek azon 2-3 centin 2 farok közt ?

Nézzetek már a kezetekre!!!!!

Az ujjatok

Hol van hosszban meg vastagságban egy farokhoz képest ?

Megsúgom ,Sehol még is olyat lehet élvezni vele, mint a huzat.

Mi lenne ha félre tennétek a vonalzót és szeretnétek azt a nőt imádnátok minden porcikáját és ne azon agyaljatok h na vajon elég hosszú vagyok e neki.

Csináljatok mindent ami jól esik

Kommunikaljatok .

A szex nem csak annyi hogy feláll beteszem és ki be húzogatom.

A rinyálós pasi libidó romboló.

2023. okt. 6. 12:32
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsére én sosem voltam ilyen. :D Persze mindig lesz olyan, akinek kicsi lesz, ez már csak ilyen.
2023. okt. 6. 12:57
 12/44 A kérdező kommentje:
9es köszönöm kérdésed pontosan 3 hónap múlva leszek 30
2023. okt. 6. 12:57
 13/44 A kérdező kommentje:

11 nem azt mondom hogy minden pasi ilyen de a többség igen

Lehet rosszul fogalmaztam.

2023. okt. 6. 12:58
 14/44 anonim ***** válasza:
89%
Tulajdonképpen testkép zavar egyik megnyilvánulása. Mondjuk ebbe beletartozik a nöknél legalább ennyire tultolt mellméret kérdés is. (Ha ezt megérted, talán a a fütyiméregetésen sem fogsz csodálkozni:-) Természetesen erre elég sokan rájátszanak akik szeretik embertársaikat megszégyeniteni, mert azt hiszik attol ök többek-szebbek lesznek. (Rengeteg kommentben nagyon kilog ez a loláb.) Meg itt a GYK-n ebben a kategoriában természetesen exponált dolog.
2023. okt. 6. 13:02
 15/44 anonim ***** válasza:
66%
Rám ez soha nem volt igaz. Talán, mert amúgyis jól megáldott vagyok. De szerintem kis farokkal is nagy élvezetekhez lehet juttatni a delikvenst. A férfiak szinte mindig rivalizálnak, pont mint az állatvilágban, mert hát hímnemű egyedek
2023. okt. 6. 13:04
 16/44 anonim ***** válasza:
93%

#11 vagyok. Persze, nem is gondoltam. :)

Egyébként mi a kérdés apropója? Személyes tapasztalat, vagy az itt olvasott, erre irányuló kérdések?

2023. okt. 6. 13:05
 17/44 A kérdező kommentje:

14es nos egy mell méret dilemmát nem lehet összehasonlítási egy férfi nemszerv dilemmával nem ugyan az a 2

Mi nők a puncink milyensége miatt szoktunk picit stresszelni

Mi van ha nem tetszik a pasinak ahogy kinéz vagy az illat íze bár ilyen mélységesen minket se amortizál le a nemiszervünk

Abban igazad van h vannak akik túl tolják vagy megszégyenítik a másikat ezzel nem értek egyet hogy az embertársával valaki ilyen legyen

2023. okt. 6. 13:08
 18/44 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok farokméregető és nem kell nagyobb sem, de azt vedd figyelembe, hogy ujjakkal, akár saját, akár férfié azért lehet neked remegős orgazmust okozni, mert görbülnek, be lehet hajlítani őket, pont oda ahol neked jó.

A szembe forduló hüvelykujj pedig pont oda esik ahol a csiklód van.

2023. okt. 6. 13:09
 19/44 A kérdező kommentje:

16

Igazából személyesen is volt tapasztalatom annyira el kezdett a pasi mimózázni a farka miatt hogy el vette kedvem nem csak a szextől hanem magától az embertől is mert ikyen kis negatív energia vámpír volt ...

Plusz ugye itt olvasgatva

Bár azt is észre vettem hogy bármit lehet írni válaszban semmi sem fog megfelelni nekik

Valamilyen szinten sajnálom ezeket az embereket. Mert ha picit is félre tudnák rakni a komplexusaikat akkor valószínűleg sokkal sikeresebbek lennének

Ugyanis nincs vonzóbb egy magabiztos pasinál függetlenül attól h most mi van a nadrágját ha ő magabiztos büszke magára és úgy ahogy van mindenféle módon szeretni adni akár neked akkor az csak jó lehet .

2023. okt. 6. 13:13
 20/44 A kérdező kommentje:

18 ebben igazad van

De nem véletlen vannak pólók technikák a pasi játszon a csípőjével . Ha ügyes élére így is azt q pontot

Arra is kell gondolni hogy egy nő mennyire van elkeszitve. Nem minden a pasin múlik

Ez egy kib*szott társasjáték.

2023. okt. 6. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!