Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok akik támogatásért csináljátok,hány evesen kezdtéttek? Mi vt az oka hogy elkeztéttek?
#3. Üdv, #2.-es vagyok, 22éves férfi :D
Lenne egy kis "állvakarnivaló" a válaszodban😁
"Amelyik pasas jó kiállású,..)
Én az vagyok,de megsúgom Neked, (általában legtöbb) nőknek szimpatikus vagyok. DE! Akár egy ismerkedé, beszélgetes kozben (altalaban ez az elso kerdesuk) felteszik hogy mivel foglalkozok, s én válaszolok, őszintén, hogy egy cégnél vagyok alkalmazott villamoselektronika teruleten belul, kezdö munkavállalo vagyok, átlag fizetéssel, szabadidomben szeretem fejleszteni magam,stb itt jön el a fordulopont. Megváltoznak. Tökmindegy mit mondasz már kevésbé érdekled,söt. Egyik haverom (ugyan 48eves) vallalkozo 20+éve, havi 40-50millios profitra tesz szert, átlagosan (vagy még annyi sem/170cm,60kg,álag arc/) és megsúgom Neked akit nekem nem sikerült neki 300ezer ft ellenében igen!
Képzeld el. :)
Ja és a csaj 25éves.
Tehát az nem igaz hogy pénz nélkul is leakaszt bármelyiket.
Az a baj es ezt senki ne vegye magára mit látni? 10/10es csaj egy 10/5(vagy meg annyi se) ferfival..
Errol nem mondok semmit.
Nem a kinezetet nezik mar a lanyok, lehetsz akarmilyen jokepu ha nem keresel annyit amennyi nekik kene dobnak ez a helyzet.
18eves lanyok nem akarnak kapcsolatot huszonpárévesen meg olyan igenyuk van hogy ihaj.. ez baj!
19 évesen
Nem volt pénzem kifizetni a kolit
En egyszer kerestem sugarbabyt, csak kamusokba, hivatalos prostikba, es trollokba futottam 100k per alkalmat kínálva. Idokozben átlag havi 2 új szexualis partnerem simán van csak ismerkedos oldalakról, a 20-22 korosztályból.
Konkrétan 3x annyi energiat feccoltem sugarbaby fogásba, mint egy átlag alkalmi dugásba es megsem jott ossze. Innentol kezdve nem hiszem el hogy ez egy működő iparág.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!