Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányok akik támogatásér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok akik támogatásért csináljátok,hány evesen kezdtéttek? Mi vt az oka hogy elkeztéttek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Az ok, hmmm... mondjuk a pénz? Meg a pénz? Meg esetleg a pénz? Szerinted miért fekszik le valaki olyannal akit nem kíván?
2023. szept. 8. 13:49
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
#1. Az kiégéshez es depressziohoz vezet. Ennél még az is jobb ha direktben olyannal ismerkedik akinek van pénze és bejön neki vagy fordított sorrendben bejon neki es van penze is. De az úgy.
2023. szept. 8. 13:56
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
#2 ezt teljesen jól látod. A golddiggerek, sugarbabyk részére ideálisabb lenne, ha egyszerre lenne meg a szimpátia és a pénz (a sok pénz). Ettől még az sb-k többségénél ez nincs így. Amelyik pasas jó kiállású, szimpi a nőknek az még pénz nélkül is bármennyi csajszit leakaszt, nemhogy pénzért. Ergo az sb-knek marad az hogy elviseli a fószert a pénzéért cserébe.
2023. szept. 8. 14:04
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

#3. Üdv, #2.-es vagyok, 22éves férfi :D

Lenne egy kis "állvakarnivaló" a válaszodban😁

"Amelyik pasas jó kiállású,..)

Én az vagyok,de megsúgom Neked, (általában legtöbb) nőknek szimpatikus vagyok. DE! Akár egy ismerkedé, beszélgetes kozben (altalaban ez az elso kerdesuk) felteszik hogy mivel foglalkozok, s én válaszolok, őszintén, hogy egy cégnél vagyok alkalmazott villamoselektronika teruleten belul, kezdö munkavállalo vagyok, átlag fizetéssel, szabadidomben szeretem fejleszteni magam,stb itt jön el a fordulopont. Megváltoznak. Tökmindegy mit mondasz már kevésbé érdekled,söt. Egyik haverom (ugyan 48eves) vallalkozo 20+éve, havi 40-50millios profitra tesz szert, átlagosan (vagy még annyi sem/170cm,60kg,álag arc/) és megsúgom Neked akit nekem nem sikerült neki 300ezer ft ellenében igen!

Képzeld el. :)

Ja és a csaj 25éves.

Tehát az nem igaz hogy pénz nélkul is leakaszt bármelyiket.

Az a baj es ezt senki ne vegye magára mit látni? 10/10es csaj egy 10/5(vagy meg annyi se) ferfival..

Errol nem mondok semmit.

Nem a kinezetet nezik mar a lanyok, lehetsz akarmilyen jokepu ha nem keresel annyit amennyi nekik kene dobnak ez a helyzet.

18eves lanyok nem akarnak kapcsolatot huszonpárévesen meg olyan igenyuk van hogy ihaj.. ez baj!

2023. szept. 8. 14:15
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
4. Márpedig ez az irány és ez egyre inkább így fog menni. Lehet akármit mondani, a pénz megszépíti a férfit! :)
2023. szept. 8. 14:25
 6/16 anonim ***** válasza:
#5. Figyelj, külsejére nincs hatással . Az változatlan. Max a személyiségére lehet s véleményem szerint negatívan legalábbis amit én észrevettem más férfiakon. Bár ennek oka leginkább a gyorsaság hogy havi netto 200(vagy meg annyise) rol ment fel a fizetese/bevetele milliókra. Megváltoztak. Képtelen ezt (jol) kezelni.
2023. szept. 8. 14:35
 7/16 anonim ***** válasza:
25%
6. Ez van.
2023. szept. 8. 14:41
 8/16 anonim ***** válasza:
37%
Engem inkább az érdekelne, hogy hol lehet ilyen lányt találni?
2023. szept. 8. 16:28
 9/16 anonim ***** válasza:
64%

19 évesen

Nem volt pénzem kifizetni a kolit

2023. szept. 8. 17:46
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

En egyszer kerestem sugarbabyt, csak kamusokba, hivatalos prostikba, es trollokba futottam 100k per alkalmat kínálva. Idokozben átlag havi 2 új szexualis partnerem simán van csak ismerkedos oldalakról, a 20-22 korosztályból.

Konkrétan 3x annyi energiat feccoltem sugarbaby fogásba, mint egy átlag alkalmi dugásba es megsem jott ossze. Innentol kezdve nem hiszem el hogy ez egy működő iparág.

2023. szept. 8. 18:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!