Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a francba csináljátok lányok?
Figyelt kérdés
Vacsorázok lecsókolbászt.
Kb akkorát mint a farkam (16-17cm)
Próbáltam bekapni de negyedéig sem ment.😔☺️
És volt olyan lánnyal dolgom hogy simán tövig nyelte.
Nem vagyok troll és nem kell lemelegezni sem. Köszi.
2023. aug. 2. 21:30
2/15 anonim válasza:
nekem sem ment az elején, viszont sok-sok gyakorlás és türelem segít 😊 20/L
3/15 anonim válasza:
Hallottam, hogy ha a 4 ujjaddal megfogod a hüvelykujjad, az elnyomja az öklendező reflexet, majd próbáld ki legközelebb kolbásznál
4/15 anonim válasza:
És akkor még vedd hozzá, hogy a lecsókolbász jóval vékonyabb mint a farkad. ...legalábbis gondolom... :D
5/15 anonim válasza:
Én is kipróbáltam de szerintem elég egyszerű. Csak el kell lazulni
6/15 A kérdező kommentje:
Ha nő lennék nem szeretnének a pasik. 😄😄😄
2023. aug. 2. 21:54
7/15 anonim válasza:
A rutin teszi. Ha te is sokat szopnál, akkor egy idő után belejönnél. Eleinte én is bénáskodtam sokat. 😅
8/15 anonim válasza:
Az is érdekes ám, amikor az a lecsókolbász végre "kábelként" kijut:
milyen hosszú tud ám lenni...
9/15 anonim válasza:
Csak azt nem értem hogy állítólag heteróként mi a francért akarsz lecsókolbászt letuszkolni a torkodon hogy kipróbáld milyen sz.pni 😄😄😄
10/15 A kérdező kommentje:
9/9
Fura is volt hogy csak normális válaszok jöttek.
Már vártam a fajtádat is. 😊
2023. aug. 2. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!