Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha a szüleitek rájöttek, hogy önkielégítetek akkor leszidtak benneteket? Tiltották, hogy nem szabad olyat csinálni? Bármilyen szankciót alkalmaztak annak érdekében, hogy ne csináljatok ilyesmit?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 19:12
2/15 anonim válasza:
Normális szülő ilyet nem csinál.
4/15 anonim válasza:
Nyilván tudják hogy csinálom, mivel már 21 vagyok, de kiskoromban sose buktam le és ők se kérdeztek rá. Tehát nem tiltották. Miért is kellene tiltani? Neked tiltják?
5/15 anonim válasza:
Igen, azt mondták inkább b@sszk.
6/15 anonim válasza:
2# vagyok. Miért pontozták le? Arra gondoltam hogy normális szülő nem bünteti meg ilyenert a gyerekét és nem tiltja. Ezzel milyen rosszat mondtam?
8/15 anonim válasza:
Szerintem meg ha tiltva van akkor gátlásos lesz tőle a későbbiekben a gyerek amikor odakerul a sor hogy akcióink kellene
9/15 anonim válasza:
Nekem zavarta anyám,kifizetett egy kurvát akit hazarendelt.
10/15 anonim válasza:
Miért tiltanák
Természetes dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!