Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl szűk vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szűk vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

35 éves vagyok, és hosszú ideig nem volt senkim, azonban nemrég lett egy párom. Nem egy kis méret, és fájdalmas a szex.

Nem tudom, amiatt van-e, hogy régen voltam valakivel, vagy az exem miatt, akivel rengeteg rossz tapasztalatot szereztem abban a 3 évben, amíg együtt voltunk, nem bánt jól velem, a szexuális együttlétek mindig fájdalmasak voltak vele.

Szerintetek hozzászokok a párom méretéhez, vagy keressek fel egy szexológust, aki segít a gondomon?

ma 09:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Síkosító, hosszabb előjáték, ...
ma 09:02
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem keress olyat aki emberi méretű mert ezt nem fogod bírni..
ma 09:12
 3/23 anonim ***** válasza:
17%

Nincs olyan hogy hozzá szokik meg úgy marad a hüvelyed

Ha nincs használva a puncid eléggé vissza tud szűkűlni mint amikor szűz voltál de ehhez sok idő kell évek hogy annyira vissza szűkűlj mint leány korodba voltál

ma 09:13
 4/23 anonim ***** válasza:
35%

Kisfarkú pasiként úgy bosszant mikor ilyet olvasok! (Bocs...)

Basszus én mit nem adnék egy 35 éves, szűk puncis nőért!

Persze hogy a nagyfarkúaknak jut az a kevés ilyen nő is...Aqrvaéletbe! 😡

ma 09:18
 5/23 anonim ***** válasza:
50%

Bocsi a kérdésért, de mekkora a mostani párodnak?

"az exem miatt, akivel rengeteg rossz tapasztalatot szereztem abban a 3 évben, amíg együtt voltunk, nem bánt jól velem, a szexuális együttlétek mindig fájdalmasak voltak vele."

Miért volt fájdalmas az exeddel?

ma 09:52
 6/23 anonim ***** válasza:
38%

4

Még nem olvastál eleget a szexualitás kategóriában. A szűk nőknek nagy méretű pasi jut, a nagy méretű nőknek kis méretű pasi jut, aki sokszor akarja, annak kis étvágyú partnere van, aki szereti a vadabb szexet, annak olyan partnere van, aki csak a vanilla szexet szereti, stb. stb. Nem kell bosszankodni, az árt. Nyugodj meg szépen.

ma 09:55
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Erős M-es fszom van, hatalmas, bunkós makkal. Miután a párom évek alatt módszeresen leépítette a szexuális életünket, és vagy már egy éve nem dugtunk, próbáltam újraéleszteni a szexet, de egyáltalán nem élvezte. Majdnem minden mozdulatra fájtam neki, pedig fel volt izgulva. Nem is tudott elmenni. Úgyhogy eldőlt a dolog, és továbbra sem dugunk, lassan már 2 éve. Pedig régen imádta, orgazmusa is mindig volt. Van az a fszméret, amitől el lehet szokni, és ha nincs szex, és összeszűkül a punci, nem élvezi többé a csaj.
ma 10:01
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Gyerökök! Nincs kicsi vagy nagy fallosz! Kevés vagy nem izgató előjáték van csak! Egy gyerek ki tud ott jönni..vágjátok?
ma 10:18
 9/23 anonim ***** válasza:
78%

8

Ez a gyerekkitudottjönni az egyik legsötétebb toposz, amit hajtogatnak a tudatlanok. Egy szülésre felkészült (al)test teljesen más állapotban van, mint egy felizgult. A hormonok oly mértékben kitágítják a szülőcsatornát, amit te semmilyen előjátékkal nem érsz el, csak anatómiailag nagy pinájú nőnél módszeres tágítással, öklözéssel.

ma 10:27
 10/23 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező! Szakember, nőgyógyász, vagy szexuál pszichológus segítségét kérd! De nem ártana tudni hogy mik a méretek. Mert neked kevés, és rossz tapasztalatod van. Vagyis nincs viszonyítási alapod! Az átlag méret az a 13, 15 cm hossz, és átlag 3,5 és 4,5 cm átmérő (nem körkerület!).

"8

Császármetszésről akkor te nem is tudsz semmit ezek szerint! Tudod, az azoknál a nőknél akik szűkek szokták alkalmazni mert NEM FÉR KI OTT EGY GYEREK!

ma 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!