Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl szűk vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szűk vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

35 éves vagyok, és hosszú ideig nem volt senkim, azonban nemrég lett egy párom. Nem egy kis méret, és fájdalmas a szex.

Nem tudom, amiatt van-e, hogy régen voltam valakivel, vagy az exem miatt, akivel rengeteg rossz tapasztalatot szereztem abban a 3 évben, amíg együtt voltunk, nem bánt jól velem, a szexuális együttlétek mindig fájdalmasak voltak vele.

Szerintetek hozzászokok a párom méretéhez, vagy keressek fel egy szexológust, aki segít a gondomon?

febr. 15. 09:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

8

Természetesen van kicsi, átlagos és nagy. Ezt kábé mindenki tudja. Te talán eddig nem tudtad.

febr. 15. 10:36
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

10

A császármetszést nem tudom, milyen gyakran végzik téraránytalanság miatt. A téraránytalanság abszolút nem azt jelenti, hogy a hüvely szűk, hanem ezt: "Téraránytalanságról akkor beszélünk, ha a csontos medence bemenet és a magzati koponya méretének olyan kóros különbsége áll fenn, amely a szülőcsatornán való áthaladást kizárja."

[link]

febr. 15. 10:41
 13/24 A kérdező kommentje:

Semmi bajom nem volt a szexuális életemmel, míg az exemet nem ismertem :D Nagyobb méretekkel voltam előtte is, utána kezdődtek a bajaim.

A párom kb 17 centi, és 3 centi lehet az átmérője, de nem mértem meg.

A császármetszést meg nem azért végeznek mert szűk a hüvely, az ugyanis tágul a szülés során, normális esetben legalábbis, inkább akkor végzik, ha veszélyben van a baba meg az anya, vagy ha kéri az anyuka, tervezett császár esetén.

febr. 15. 10:45
 14/24 anonim ***** válasza:
50%

13

És akkor tudtok azért szexuális életet élni?

Arra nem válaszoltál, hogy az exeddel miért fájt. Pszichés gondok miatt szerinted?

febr. 15. 10:48
 15/24 A kérdező kommentje:

Szerintem vele azért fájt, mert az előjátékba semmit nem fektetett, inkább annyi volt a lényeg, hogy minél előbb elmenjen.

A mostanival tudok szexuális életet élni, csak fáj, amikor beteszi. És ezt nem tartom normálisnak. És a mostani hagy mindenre időt, nem sietteti a dolgokat.

febr. 15. 11:08
 16/24 A kérdező kommentje:
Még azt nem mondtam, hogy csak nemrég jöttünk össze és csak kétszer voltunk együtt.
febr. 15. 11:10
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

És amikor kezdetben fáj, utána nem lesz jobb? Vagy abba kell hagyni?

Szerintem egyébként ez pszichés probléma lesz, főleg, hogy írtad, hogy voltál már nagy méretű férfiakkal is együtt gond nélkül.

febr. 15. 11:13
 18/24 A kérdező kommentje:
Utána is fájt, de elviselhető volt, mert élveztem is. Nem kellett abbahagyni. A pszichés problémára gondoltam én is. Az exem nárcisztikus volt, nem tudom számít-e valamit ebben a problémában.
febr. 15. 11:17
 19/24 anonim ***** válasza:
27%

Tegyük már tisztába ezt a "császármetszés dolgot! Ezt NEM csak egy adott okból alkalmazzák! Akkor egy "újabb ismeretlen fogalom, AZOKNAK, akik tévhitben vannak a hüvely "varázslatos tágulását illetően! A vaginizmusról keressetek leírást, de a szűk hüvelynek se csak ez az egy oka van!

Kedves kérdező!

A 17cm épp hogy átlag felett van, ha pontosan van mérve. De ez is egy külön tudomány ággá lett ! Na mindegy! A 3cm átmérő? Ez most komoly? Az épp egy virsli mérete!

Jó vitatkozást nektek!

febr. 15. 11:19
 20/24 A kérdező kommentje:
Mondom nem mértem le, de valahol olvastam hogy az a normál átmérű, de Én is furcsáltam, de majd legközelebb megkérem a páromat, hogy hadd mérjem körbe. Nem olyan széles neki, mint egy virsli mérete! :DDDDDDD
febr. 15. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!