Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a francba csináljátok lányok?
Figyelt kérdés
Vacsorázok lecsókolbászt.
Kb akkorát mint a farkam (16-17cm)
Próbáltam bekapni de negyedéig sem ment.😔☺️
És volt olyan lánnyal dolgom hogy simán tövig nyelte.
Nem vagyok troll és nem kell lemelegezni sem. Köszi.
2023. aug. 2. 21:30
12/15 anonim válasza:
Gondolom, a gyakorlat teszi.
Lecsókolbász.
Krinolin.
Csabai szalámi.
Téli szalámi.
2,5 literes kocakólás flakon.
Zongoraláb.
Aztán jöhetnek a különböző üstök is...
13/15 anonim válasza:
Jajj, - a gőzölgő kuktát kihagytam! -Bocsi!
14/15 anonim válasza:
Én nem vagyok ennyire ügyes
10 centinél öklendezek de probalkozok
15/15 anonim válasza:
Ahogy előttem többen is elmondták, leginkább gyakorlás kérdése. Általában nekünk sem megy elsőre, bele kell jönni, ki kell tapasztalni hozzá a megfelelő technikát. De nincs azzal semmi gáz szerintem, hogy neked nem megy, a pasiknak ezt nem kell tudni egyáltalán. Itt a lényeges különbség az, hogy nőként minket alapból izgat nagyon a dolog, meg hát mi rendszeresen csináljuk is ugye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!