Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, az önkielégítést mindig ugyanúgy, vagy hasonlóan csináljátok, vagy változatos, sokféle módon ? Milyen gyakran visztek be új dolgokat az önkielégítésbe ?
Hmm én mindig kb ugyanúgy csinálom:D
Jóideje semmit nem újítottam be. De lehet nekem nincs fantáziám, hogy mit lehetne? Érdekel mások miben tudnak újítani
Az utolsó üzenetére szeretnék reagálni.
Pár nappal ezelőtt privátban írt rám, egyszer válaszoltam neki, majd onnantól három napon át random időpontokban zaklatott a hülyeségeivel, teszem azt “az én puncim is szétnyílik e terpeszben” vagy “mennyire izgatja amikor nők törölközőre pisilnek” vagy, hogy éppen mikor hogy áll fel neki, mennyire “szagos a puncim estére”… miután pár nap után meguntam, válaszoltam, hogy nem zavarja e, hogy nem is válaszolok neki. Erre kaptam egy üzenet halmazt arról, hogy nem is vagyok 18, nem fogom átverni, majd jól letiltja az IP címem, kiírja ide, hogy kamu vagyok. Ő felnőtt érett fejű nőkre számít itt, én egy kisfiú vagyok… :D
Jelzem, kedves utolsó, felnőtt 29 éves NŐ vagyok, nem azért nem válaszoltam, mert csaló vagyok, hanem mert rohadt kellemetlen vagy! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!