Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a feleségem, hogy sűrűbben szexeljünk?
Tudnátok adni esetleg tippeket? Rendben van a kapcsolatunk egyébként csak a szex nagyon ritka. Szoktunk eljárni itthonról gyerekekkel is és külön is. Nem vagyok elhízva, járok edzeni rendszeresen. Anyagilag rendben vagyunk, én tartom el a családot. Ja és a gyerekekkel is szoktam sok időt tölteni. Ezeket csak azért írom le, hogy ne fussunk felesleges köröket. Írhattok privátban is
35F
Hasonló cipőben járok én is… és amikor 2-3 hétig nemcsak a szex, de az intimitás is eltünik, akkor kínomban itt keresek választ meg sorstársakat.
30-as éveink első fele, 2 egészséges kisgyerek, mi magunk is egészségesek vagyunk (odafigyelünk mind a testi, mind a lelkire… étkezés, testmozgás, eü szűrések, szociális kapcsolatok stb.) Szép ház, szép minden, nincs anyagi gond. És a kapcsolattal sincs gond.
Illetve van, az én libidóm jelentősen nagyobb, mint az övé. 7-ből 6 nap benne lennék. Ehhez képest jobb időszakban összejön havi 3 max 4x, rosszabb időszakban meg hetekig semmi.
És szerinte a hozzánk hasonló kisgyerekes barátnőihez képest (3-4 konkrét közeli ismerősok/barátok) mi messze többet szexelünk mint ők.
Ehhez képest idejövök az oldalra és azt látom kommentekben, hogy azt írják heti 3–4-5x vannak együtt 5-10 év házasság és kisgyerekek mellett.
Most akkor vagy két külön szélsőértéket jelentenek a barátaink és az ide kommentelők vagy valaki nem mond igazat…
Nálunk napi szinten van szex. Egyszerűen megértette, hogy nekem ez fontos, és ha szeretjük egymást, akkor megadjuk egymásnak, amit szeret a másik. Én is megteszek neki dolgokat, amiket magam miatt nem tennék meg.
S hogy hogy tudnád rávenni? Fordítsd a saját fegyverét ellene. Ugyanazon indokkal, amiért ő elutasítja a szexet, te is utasíts el olyan dolgokat, amik az ő igényei. Ne csinálj meg egy csomó mindent, hogy vegye észre azt, ami most természetes neki. Majd ha észreveszi, hogy egy kapcsolatban a másik fél is fontos, lesz szex is.
23. Basszus, véletlenül zöldet adtam. Pedig egy paraszt vagy, aki kihasználja a párját xD
Ha olyan kielégítő lenne veled dugni, talán élvezné is! De gondolom te is csak berakod és kiveszed.. 🤔😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!