Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a feleségem, hogy sűrűbben szexeljünk?
Tudnátok adni esetleg tippeket? Rendben van a kapcsolatunk egyébként csak a szex nagyon ritka. Szoktunk eljárni itthonról gyerekekkel is és külön is. Nem vagyok elhízva, járok edzeni rendszeresen. Anyagilag rendben vagyunk, én tartom el a családot. Ja és a gyerekekkel is szoktam sok időt tölteni. Ezeket csak azért írom le, hogy ne fussunk felesleges köröket. Írhattok privátban is
35F
Életmód váltás,munkahely váltás, odafigyelés egymásra, nem csak együtt élni, hanem megélni együtt a mindennapokat,
letenni az okos telefont és sokat beszélgetni egymással.
Közös programok, kirándulás, színház, mozi.
Ha ezek megvannak, szép lassan újra meg fogjátok ismerni egymást. 😁
az en felesegem 10 ev utan kozolte, hogy neki nem is nagyon van orgazmusa, amiket lattam annak a 80%-at csak megjatszotta
azt mondta, miattam csinalta, mert latta, hogy mennyire orulok neki es hogy ettol ereztem magam ferfinak. de hogy neki amugy nem szukseges, o elvan anelkul is, de nem akart konfliktust ebbol es valasztotta ezt az utat, mintsem tegyen sajat magaert.
o feladatnak eli meg ezt az egesz szexet, alig alig kezdemenyez.
nem tudom, ki a nagyobb balek: o aki elvagja magat az elet egyik legcsodalatosabb elmenyetol vagy en aki meg mindig nem valtam el tole.
es igen, en bokolok neki, kifejezem a vagyaimat iranta, kimutatom neki, mennyire jo nonek tartom (Az is), nem vagyok feltekeny, jol keresek, foglalkozok a gyerekekkel, maca teat iszok, odafigyelek magamra, sportolok, van jakuzzink, van mindenunk, megsincs tuz az asszony szemeben.
erre nincs recept sajnos.
Egy nagyon nehéz.
Nem itt a Gyakori kérdéseken, mert valahogy itt minden csaj és nő azt vallja magáról, hogy szereti, imádja a szexet, hanem a valódi kapcsolatokban az internet világán kívül egyre több nőtől hallom, hogy szinte szánalom ként beszél a férjéről, élettársáról.
Szexelni nem akarnak a párjukkal, de elválni sem, sőt azért is ők sértődnének meg, ha a párjuk félre lépne.
A volt sógornőm is ilyen volt.
Szült két gyereket, megkapta amit akart, utána nulla szex.
10 év házasság után közölte a bátyámmal, hogy verje ki magának,ha kielégülésre vágyik.
De amikor a bátyám többszöri beszélgetés, és próbálkozás után után is kudarcot vallott, 30 évesen úgy döntött félre lép. Fiatal volt még ahhoz, hogy teljesen kemondjon a testi örömökről, amitől a felesége megosztotta.
Természetesen még a felesége volt megsértődve és kiadta az útját.
Ismerek nőket, akik egyedül élnek,és eszük ágában sincs férfit maguk mellett tudni.
Valamiért kialakult bennük a férfi nem iránti undor.
Úgy beszélnek a férfiakról, mint valami szánalmas lények lennének.
De látom is ezekben a nőkben a kiégett nő típust akik már 30 évesen ráuntak szinte a saját életükre is.
20. Úgy látom nagyon betalált amit írtam. Van kedved beszélgetni? :D amúgy a válasz tudom javasolni. :D
Nem volt más lehetőség, elvettél egy frigid nőt. Nem tudlak sajnálni, de ne itt sírj, bogaram.. :*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!