Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám rávenni a felesége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni a feleségem, hogy sűrűbben szexeljünk?

Figyelt kérdés

Tudnátok adni esetleg tippeket? Rendben van a kapcsolatunk egyébként csak a szex nagyon ritka. Szoktunk eljárni itthonról gyerekekkel is és külön is. Nem vagyok elhízva, járok edzeni rendszeresen. Anyagilag rendben vagyunk, én tartom el a családot. Ja és a gyerekekkel is szoktam sok időt tölteni. Ezeket csak azért írom le, hogy ne fussunk felesleges köröket. Írhattok privátban is

35F

2023. okt. 2. 16:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Nem rávenni kell, hanem cselekedni😜🤣 Nehogy már a nyúl vigye a puskát, amikor megkívánod, vesd rá magad és tedd, amit tenni kell.
2023. okt. 2. 16:09
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Csók, ölelés, előjáték.

Durr bele bumm módon nem fog menni.

2023. okt. 2. 16:16
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz gyerekmentes estét. Nehéz úgy jót dugni, hogy azon rettegsz, hogy a gyerek mikor nyit rátok
2023. okt. 2. 16:19
 4/26 anonim ***** válasza:
88%

Esetleg megkérdezed tőle, hogy mire vágyik?

Addig oké, hogy van pénztek, meg játszol a gyerekkel, nem vagy elhízva, de ezektől nem lesz nagyobb egyik nőnek sem a libidója.

2023. okt. 2. 16:22
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy őszinte beszélgetést, ahol ezt a problémát őszintén az ő tudtára is adod, mert valószínű nem is sejti, hogy ami van, az kevés. És utána atbeszelni hogy hogy lehet javítani, vagy mozdulni valamerre. Ha nem javul elsőre a dolog, pár hónap múlva hozd fel neki újra. Ugy nyomatékosan lesz számára a probléma.

Ez a legelső lépés.

De ami a kisebb dolgokat illeti, adom én is a csak kettesben töltött időt vele. Mamakat, szomszédokat ki kell használni. Szoktassatok össze valami baráttal, aki a gyereknek is passzol, a szülők is passzolnak, hogy oda vissza jarosak legyen a lurkok. Hasznos dolog.

2023. okt. 2. 16:31
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Rossz olvasni, hogy egyre gyakoribb probléma a te korosztályodban is, hogy házasságban nem működik a szex.

Rávenni nem tudod, hiszen nem állat ő, hogy egy jutalomfalat ellenében szetteszi a lábát.

Én is ugyanilyen kapcsolatban élek, mint te.

Sőt inkább azt írnám, hogy rosszabb, mert nulla szex van.

Én mindent "bevetettem" vagyis kirándulások, programok, színház, mozi, kedvesség, odafigyelés, háztartás - takarítás, mosás,ajándék, virágok,sok, sok beszélgetés a problémáról, de semmi változás.

Nem én járok a te cipődben, így nem tudok jó ötletet, tanácsot adni, főleg úgy, hogy én gyakorlatilag megbuktam.

Talán csak annyit kérdezz meg, amit én is megkérdeztem, hogy mi az oka annak, hogy így alakult?

Hol csúszott el a dolog?

Tudom, hogy egy nőnek is nagyon nehéz a munka, háztartás, gyerekek mellett még neked is megfelelni, ezért is nehéz jó tanácsot adni.

Az én feleségem simán felajánlotta, hogy keressem a szexuális boldogságot más nőnél.

Én naív, azt hittem, hogy 60 éves koromig működni fog a szexuális életünk, de álunk is már 32-33 évesen abba maradt a szex.

Kötekedők, megmondó, okoskodók, legyetek szívesek inkább ne írjátok le a véleményetek, ha csak beszólni akarnátok.

2023. okt. 2. 16:41
 7/26 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, és 6os:

Szigorúan, mint utolsó lehetőség, esetleg kijatszani a féltékenység kártyát? Nem szeretem az ilyet. A megcsalas is undorító, a csúnya tettek is ami a féltékenységet vezet.

De csak ilyen felszínes dolgok meselese, hogy új kollégano, aki mennyire oda van értetek. Vagy valahogy a pártok tudtára adni, hogy más nők mennyire oda vannak értetek. Hogy más nők atraktívna tartanak benneteket. Például elmondanatok, hogy régi havernotok elhivott biciklizni, stb stb. Persze ne tegyétek igazi lépést a hűtlenség felé, csak felkavarni az állóvizet?

De ezt mint utolsó megoldás, ha mar minden megbukott fázisban vagytok?

2023. okt. 2. 16:46
 8/26 anonim ***** válasza:
78%

6os nem értek egyet azzal, hogy úgy nézel a szexre mint megfelelni muszáj dologra. A nőknek is nehéz a háztartás, gyerek stb? Nekem nem kell mondani , ez hülyeség és kifogás. 3 gyerekem van, mindketten dolgoztunk, gyereket neveltünk, sosem volt gond a szex miatt. Aki ezeken akad ki, hogy minden sok az valamit rosszul csinál. És ezzel nem azt mondom, hogy olykor nem lehet az ember fáradt és pont nem kívánja, ez lehet. De hónapokig, évekig? Ráadásul ez pont, hogy ezen "nehéz" munkák után öröm kéne, hogy legyen, mármint ha szeretitek egymást. És ne feledjük , hogy egy csomó házaspár akad akik szintén dolgoznak, nevelnek stb és valahogyan mégis működik a szex. Ez nem egy újabb munka, egy újabb kötelesség. Amikor összejöttök egymással akkor is kötelességnek számít? Ugye nem.. hol változik ez meg?

Szóval ennek sok oka lehet de biztosan nem az, hogy gyerek van meg dolgozni kell. Persze aki olyan nőt vett el aki már azelőtt sem igazán kívánta az ne reklamáljon, tudta mit választ. De ahol működött ott más baj van, gyakran már más pasi gyurja vele a lepedőt de nem mindig.

Lustaság, elhízás, érdektelenség, elhidegülés stb stb...

Ami a kérdést illeti. Mondjon ki mit akar, ha mindent megpróbáltam és semmi változás akkor találnék egy szeretőt. Aki megadja ami kell ha az asszony leszarja. Ha őt nem érdekli a kapcsolatunk "egészsége" akkor engem sem. Főleg 30+ évesen biztos nem hagynám, hogy évtizedeket ne legyen szexben részem.

2023. okt. 2. 17:59
 9/26 anonim ***** válasza:
48%
Maca gyökér, mellé több segítség a háztartásban! Adj neki csajos estéket, had menjen kozmetikushoz, stb. :)
2023. okt. 2. 18:06
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

35 éves nőként 2 gyerek (anyagiak, háztartás rendben ) és ellaposodott szex után a mi sztorink:

Elkezdte kimutatni a férjem hogy kíván. És egyre szexibb nőnek éreztem magam. Ez meghozta a libidómat.

Szóval a nőknek a fejében kezdődik a vágy. Amikor el tudja engedni a rinyáit, amikor egy szexistennőnek hiszi magát.

Ezt sokaknak a pasi hozza meg. (Nincs saját eros önbizalmuk, kívülről kell a töltés)

Szerintem kezd el olvadozni mikor együtt vagytok, hogy mennyire jó, mennyire kívánatos, egyszerűen megbabonáz.

És alap hétköznapi dolgoknál is tudasd vele mennyire jó nőnek látod. Pl főz és hátulról megöleled vággyal, DE ne a szexeljünk érzésével. Ez egy nagyon vékony határ, de meg kell találni.

2023. okt. 2. 18:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!