Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől volt különleges életetek legjobb szexe? Mi emelte ki a többi nagyon jó közül?
Figyelt kérdés
Látom, nemrég volt egy hasonló kérdés, de ha napi 10 farokméregetős mehet, talán ez is elmegy. :)2023. okt. 2. 14:20
11/13 anonim válasza:
18éves csajszi aki nagyon szexmániás volt és bármiben benne volt ami szex. De az igazán extra az volt hogy Kecskeméti :D (itt ritka hogy online megismerkedsz meg ilyen csajjal) fétise az idősebb pasik voltak. Persze sok mindent csináltam vele a kb 1 éves kontaktunk alatt hiszen mindent élvezett. Vékony, formás és kívánatos volt. Azóta sem volt ilyen szexkapcsolatom. 36 évesen nem járok lelőhelyekre pl discoba ezért ez már csak szép emlék.
12/13 anonim válasza:
Mert úgymond "búcsú" együttlét volt. Nem foglalkoztam semmivel, elengedtem magam és élveztük. Isteni volt és tökéletesen sikerült.
13/13 anonim válasza:
Második alkalommal mikor hármasoztunk. Ügyesek voltak a fiúk és figyeltek rám. Isteni élvezések voltak. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!