Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már olyan nő az életetekben aki annyira lehengerelt, annyira különleges volt, olyan erős volt a kisugárzása hogy a szátok is tátva maradt?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit tudott ez a nő (külső+belső tulajdonságok) ami miatt ennyire megfogott titeket?2017. szept. 4. 11:06
1/5 anonim válasza:
volt ja. Elbűvölt...ilyen egyszerű.
2/5 anonim válasza:
Egyrészt még a horoszkóp szerint is összeillettünk. A kínai horoszkóp szerint a majom évében született, és abban az évben született lányoknak a legerősebb a szexuális kisugárzásuk. Tudom hogy ezotériába sorolható a horoszkóp, de a megfigyelésem szerint mégis mindig lényeges volt más esetben is.
Hibátlan volt a teste, mint ha photoshoppolták volna, pedig egyetlen plasztikai beavatkozása, tetkója vagy ékszere nem volt, hanem természetes szépség volt. És ezt onnan is tudom hogy óvodás korától kezdve ismertem.
3/5 anonim válasza:
Gondolom más olvasó is kíváncsian várná a 2-es választ lepontozó magyarázatát hogy mi nem tetszett neki. Ha meglátná azt a lányt akkor pontozni sem lenne képes a bűvölettől, erre előre fogadni mernék.
4/5 anonim válasza:
Volt, 2-szer is...nem tudom megmagyarázni, egy pillanat alatt " szerelmesnek" éreztem magam...hogy mit tudtak? Passz...azóta sem tudtam megfejteni. Olyan volt, mintha ezer éve egyek lettünk volna, minden értelemben.
5/5 anonim válasza:
A külalakja, a hangja, a mentalitása. Mégsem lehetett belőle semmi:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!