Az indigógyerekeknek van valamiféle különleges, erős kötelességtudatuk? Vagy honnan tudják, hogy feladatuk van?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 20:15
1/10 anonim válasza:
Tudják csak baxnak rá, mert hiperaktívak.
Házi feladatnak hívják.
2/10 anonim válasza:
indigógyerek nincs. a fogyatékos gyerekre mondják az elfogult szülők...
5/10 anonim válasza:
Ilyesmit nem olvastam indigo temaban. Szerintem mindenkinek valamilyen feladattal születik le, csak tudatossag kerdese, hogy erre rajössz vagy nem.
egy nem indigo / "feher" ember
7/10 anonim válasza:
Uccso: nem, inkabb lilas. Volt regen a kopirpapir, masneven indigo, az legalabbis lilas. Es ugy tudom, az indigo gyerekek auraja lilas.
8/10 anonim válasza:
Talán, ha egyszerűen csak érzed, hogy valamit tenned kell... Még magad sem tudod, hogy mit, de abban megingathatatlanul biztos vagy, hogy okkal vagy itt. Van egy érzés, ami soha nem halványodik el benned; érzed, hogy nagy dologban lesz részed... Ha itt lesz az ideje, tudni fogod, hogy mi az!
9/10 anonim válasza:
egy indigónak erős személyisége van és igyekszik, h minél többen megértsék a perspektíváját
nem tudják többnyire, h indigók csak ösztönösen terjesztik a nézeteiket,mindenféle szándék nélkül...
10/10 anonim válasza:
Nagyon erős az ösztönösen megélt igazságérzetük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!