Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen életetek szerelme? Miben több, mint más lányok/fiúk? Mitől különleges?
Kinézetre nincs két egyforma, így ő is egyedi - és számomra a leghelyesebb. Sötétbarna haja és szemei vannak, olyan szép! *-* Ja és egyszerűen csodálatos hangja van: megnyugtató, mély, olyan kedvességet sugárzó.
Belsőre azért különleges, mert ő valóban, ténylegesen lesz*rja a társadalom véleményét - nem az a "hú, én tök laza vagyok, nem érdekel, ha nem tetszik a hajam, de amúgy hé, mit is mondott az a srác/lány rólam a hátam mögött?"
Mobiltelefonja pl. nincs, pedig kocka, csak ő ugye PC-n tolja szinte egész nap. xD Attól függetlenül, hogy a szobájában éli az életét, ahol játszik, és csak néhány kivételes emberrel beszél(család, legjobb barát), mégis mindenről lehet vele beszélgetni. Nagyon otthon van az aktuális hírekben, intelligens - még sosem tudtam neki olyat mondani, amihez nem tudott hozzászokni. Mivel zárkózott típus, neki sem volt még senkije, és még szűz - mégsem sír gyakorin, mint a 20 éves barátnőmentes férfiak nagy része, hanem őt akkor is ki kell érdemelni. A lánynak. Nincs benne semmiféle needy-ség, de ha megkedvel, akkor nagyon aranyos, kedves, érdeklődő tud lenni. Minden egyes vele töltött pillanat boldogság, még akkor is, ha közben tudom, hogy nem függ semmiben sem a beszélgetőpartnerétől. Pedig nagyon jó lenne vele... <3
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!