Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Volt az életetekben EGY különleges lány/nő, akit azóta sem tudtok elfelejteni?
Sok excsajomra emlékszem, de nem azért, mert akarnék tőlük valamit, hanem csak olyanokra akik a múltam részei voltak.
Viszont egy közérdekű közlemény. 2015 február 14-én világvége.
Túl akarod élni? Jelentkezz itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__6577030..
Hármas, mi volt benne különleges? Miért nem tudsz szakadni tőle?
Négyes, ugyanez.
Szerintem mindenkinek van ilyen ahogy nekem is.
Nem történt sehogy, nagyon gyerekek voltunk még, én nem kezdeményeztem és általános suli után szétváltak az útjaink.
Soha nem mertem vele beszélni és a hatalmas 9nbizalomhiányom miatt nem mertem közeledni sem.
Egyik barátnőmet sem felejtettem el, mindannyiuknak van több-kevesebb szerepe abban, hogy milyen ember lettem.
Volt egy külföldi lány, akivel nagyon jó volt, csak kicsit korán találkoztunk, fiatalok voltunk még. De így is 8 hónapig tartott. Nem tudom mi lett volna, ha 4 évvel később futunk össze :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!