Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar szexelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Magától soha nem kezdeményez, és ha én mászok rá, akkor mindig hagyja magát és látszólag élvezi is.

De utólag mindig azt mondja, hogy csak azért feküdt le velem, mert látta rajtam hogy szeretném és nem akart csalódást okozni.

Ez most igaz, vagy csak hülyít?

Nem tudom eldönteni.

2023. okt. 2. 09:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Ember. Szerinte heti 1x 10 perc? Hát ez 50 évesen sem elég. De ha könyörögni kell neki akkor hagyd a francba. Most amikor még relatíve friss a kapcsolat legalább szánalomból lefekszik veled, ne okozzon csalódást. De később már ezért sem fog. Sajnos de ez van. Na meg ugye szánalomból ez neked mennyire jó? Keserű íze lenne annak a szexnek számomra. Legalábbis velem szánalomból ne feküdjön le senki, vagy kíván vagy akkor ne hülyítsük egymást.
2023. okt. 2. 21:17
 32/34 A kérdező kommentje:
Meg valami cikket is keresett hogy ennyi az ideális vagy micsoda, én is megnéztem tényleg ezt írják, de szeritnem nem 20on éveseknél inkább 50 felett, ez így elég kevés...
2023. okt. 2. 23:21
 33/34 anonim ***** válasza:

ott valami baj van... ha magától nem indul be.

nem akarlak megrémíteni de lehet hogy asszexuális és csak fél ettől a topiktól ezért próbálja bebeszélni magának hogy őt is érdekli.

legjobb esetben Hormonális baj.. nagyot ugrándozik le és fel az ösztrogén szintje. arra vannak tabletták.. gyógyszeres kezelések. Én nekem felírt az urulógus tesztoszteron stabilizálót mikor kamasz voltam.

24/f

2023. okt. 2. 23:55
 34/34 anonim ***** válasza:

az is lehet majd ez helyreáll. meg az is lehet évekkel később ő rájön hogy asszex..vagy lezbi.

a jelek ilyenek szoktak lenni hogy " ő nem kívánja" "nem tudja mi a baj" csak szóltam.

2023. okt. 2. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!