Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexelni a barátnőm?
Magától soha nem kezdeményez, és ha én mászok rá, akkor mindig hagyja magát és látszólag élvezi is.
De utólag mindig azt mondja, hogy csak azért feküdt le velem, mert látta rajtam hogy szeretném és nem akart csalódást okozni.
Ez most igaz, vagy csak hülyít?
Nem tudom eldönteni.
Azt nyújtom, ami tőlem telik. Orgazmusa mindig van, volt már spriccelős is(ujjazás közben), de az csak egyszer. Amikor ránézek nem azt látom,hogy szenvedne, hanem hogy élvezi. Minden nagyobb nyogésnél megkérdezem, hogy "ez jó?", vagy hogy "nem túl erős?" és mindig csak annyit mond hogy folytassam vagy hogy nehogy abbahagyjam. Azt soha nem mondta, hogy nem törődnék vele, általában csak arra panaszkodik, hogy túlságosan elnyújtom. Még nem próbáltam olyat, hogy durr bele a közepébe, mindig hosszú az előjáték, de közben soha nem látom, hogy kezdeményezne, hogy beleül vagy valami, de azt se látom hogy unja magát.
Tisztában vagyok hogy a pszichiátere által felírt gyógyszere miatt alacsony a libidoja, de attól még nem kéne aszexuálisnak lennie, megkérdeztem sokszor, azt mondta hogy nem aszex.
"Tisztában vagyok hogy a pszichiátere által felírt gyógyszere miatt alacsony a libidoja, de attól még nem kéne aszexuálisnak lennie, megkérdeztem sokszor, azt mondta hogy nem aszex."
Pedig teljesen nullázni tudják a dolgot.
Én amikor olyat szedtem, ami kihatással volt, elélvezni se tudtam.
Nem vártam vele, az ilyeneket cseréltettem sürgősen.
Eszembe jutott, de ott lent teljes érzéketlenség.
Nem tudtam élvezni.
Többször megerőszakolt lánynál az is csoda ha nem feszeng férfi közelében nem csak az hogy még hagyja magát
Nézd ha csökken a libidója akkor ez ilyen
Nálam a fogamzásgátló nyírfa ki annyira a libidot hogy a hátam közepére nem kívántam. A szexet
Csak azért hagytam és engedtem h ne legyen hiszti
Szintén egy megerőszakolt lány vagyok
Ahogy abba hagytam a gyógyszert éjjel nappal dugni akartam
Akkor még az volt a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!