Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar szexelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Magától soha nem kezdeményez, és ha én mászok rá, akkor mindig hagyja magát és látszólag élvezi is.

De utólag mindig azt mondja, hogy csak azért feküdt le velem, mert látta rajtam hogy szeretném és nem akart csalódást okozni.

Ez most igaz, vagy csak hülyít?

Nem tudom eldönteni.

2023. okt. 2. 09:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
A nők azt szeretik, ha a férfi határozott, és kezdeményez, döntéseket hoz, stb. Főleg szexben. Van olyan is, aki szerint ribis (igen, tudom, nagy hülyeség), ha a nő kezdeményez, ezért nem mernek ők lépni.
2023. okt. 2. 12:40
 22/34 anonim ***** válasza:
#7 miután trauma érte még csodálkozol rajta??? Jó munkát végeztek a terapjai, hogy fel tudták oldani a szorongásait és nem vált teljesen aszexuálissá. Te azon túl, hogy megértő vagy vele és elfogadod sokkal többet nem tudsz tenni. Ha nekiállsz számonkérni, erőltetni azzal csak mindent elrontanál.
2023. okt. 2. 13:27
 23/34 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de a helyedben tuti kidobnám, ez így nem élet fiatalon.
2023. okt. 2. 13:33
 24/34 A kérdező kommentje:
Azt mondja túl nagy az igényem és mindig horny vagyok, szeirnte heti egy alkalom a normális, akkor is kb 10 perc.
2023. okt. 2. 14:02
 25/34 anonim ***** válasza:
50%
Miért vagy még vele? Nem szeret, nem kíván, semmibe vesz, nem egyeznek az igényeitek. Kuka.
2023. okt. 2. 14:11
 26/34 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindenen mentünk már keresztül és bele vagyok esve, nagyon örülnék neki ha nem így lenne, de az érzéseim nem tudom befolyásolni.
2023. okt. 2. 14:20
 27/34 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Nem túl nagy a korkülönbség?
2023. okt. 2. 15:48
 28/34 A kérdező kommentje:
Egy év van köztünk
2023. okt. 2. 16:10
 29/34 anonim ***** válasza:
55%
Félre kefel, nem jó ahogy csinalod?
2023. okt. 2. 16:46
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem kefélne félre, annyira azért ismerem.
2023. okt. 2. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!