Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szerintetek normális hogy naponta akár 5x is szexelnék,de barátnőm nem akar. Talán szexmániás lennék?
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 09:46
3/37 A kérdező kommentje:
6 éve
2023. jan. 28. 09:56
4/37 anonim válasza:
A nőknek gyakrabban kell egy kis szünet. Hagyj neki időt, vagy állj át olyan nőhöz aki bírja a tempód.
Ha még szereted őt, akkor verd ki és kész
5/37 anonim válasza:
Sajnos a szexuális igények nem mindig találkoznak. Nekem is több esne jól, de elfogadom hogy a páromnak a kevesebb is elég. (Nem vagyok már fiatal ez tény.)
6/37 anonim válasza:
Nőként velem is előfordul, hogy egy nap öt szexre is igényem van, aztán két napig egyre se. Mások vagyunk, máshogy működünk. A nőknél ez a ciklustól is függ. Próbáld meg megbeszélni vele, csak az őszinte kommunikáció tudja ezt is megoldani.
7/37 anonim válasza:
Mindig is így volt?
Szerintem a szexuális igény változhat. Simán vannak ebben olyan időszakok amikor tényleg sokkal jobban kívánod és van amikor meg kevésbé. Ezzel szerintem nincs gond ameddig nem erőlteted a másikra.
8/37 A kérdező kommentje:
Igen, én is figyelembe veszem.
Én 31 éves vagyok ő 27, még 2 évvel ezelőtt gyakrabban szexeltünk,csak most már sajnos nem.
Na de mindegy is,majd lesz valami.
Köszönöm a választ!
2023. jan. 28. 10:07
9/37 Lazy Lover válasza:
Kinek mi a normális mi volt hogy 5 6 sexeltünk egy nap
10/37 A kérdező kommentje:
No ez már jobban tetszene 😂😂😂
2023. jan. 28. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!