Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szerintetek normális hogy naponta akár 5x is szexelnék,de barátnőm nem akar. Talán szexmániás lennék?
30
Te annak csak örülnél valószínűleg! 😂😂
Meséld már el, hogy ha teljes munkaidőben dolgozol, akkor mikor jut időd napi ötször szexelni! 8 óra meló + oda-visszaút, napi egyéb teendők (vásárlás, kaja, főzés, mosogatás, mosás stb.), tisztálkodás, alvás... Vagy mindent a barátnőd csinál? Vagy csak 2 perces meneteket tolnál? Barátnőd ki tudna napi ötször elégülni? Vagy csak bocsássa a rendelkezésedre a testét, amikor dughatnékod van?
Ez a napi öt azért már erősen túlzás.
24,26
Most már értem miért nem kíváncsi rád egy nő sem. Faragatlan, undorító vagy.
B*szni maximum te szoktál, a normális párok szeretkeznek és szexelnek. :)
32#
Hát igazából én azt írtam hogy akár napi 5x is tudnék szexelni (már volt rá példa azért írom) nyilván nem szexelünk napi 5x naponta főleg hétköznap.
Mi 8-tol 16-ig dolgozunk.
Munkahely 5 perc autóval.
Főzünk takarítunk.
Hétvégén általában a szülők és nagyszülők meg hívnak ebédre, szeretik ha összejön a család.
Én azt is értem hogy nem mindenki ilyen az életvitele,de nyilván nem hozzájuk szól a kérdés.
Az hogy most én lazábban élek az nem jelenti hogy,holnap nem lesz rosszabb a helyzet!
Napi 2x azért szexelünk átlagosan, én csak azt írom hogy az 5x alkalmat is bevallalnám, nyilván nem napi szinten!!!
Lehet rosszul lett megfogalmazva a kérdés,de akkor elnézést kérek!
Szerintem az nagyon sok…nem élvezem.
Én 1/nap az bőven elég nekem
A legjobb 2-3/hét
plusz oral szex azt 2/nap is jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!