Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibuliban mi volt a legemlékezetesebb élményetek eddig? Hány éves korotokban történt?
Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 11:06
1/7 anonim válasza:
Orál a mosdóban, és szex egy emeleti szobában, 18 évesen./L
2/7 anonim válasza:
Két fiúval voltam egy bokor mögött a kert végében. 20 éves voltam.
4/7 anonim válasza:
A házigazda barátnője meg annak egy lány barátja együtt lepippantottak a kertben amíg bent ment a buli. 17 voltam akkor, egy életre megmaradt.
5/7 anonim válasza:
Életem legelső barátnőjével miután szakítottunk, szoros barátságot ápoltunk. Közben a kishúga is felcseperedett, ő is kijárt velünk bulizni, stb, és hát mit mondjak, sokkal bombázóbb, mint a nővére. Olyan időszakban volt, hogy épp pasit keresett magának, és egy házibuliban, ami pont az exemnél volt az albérletében, a kiscsaj rámmászott, és hát megdugtam.
6/7 anonim válasza:
Szintén többes szex. Nem vártan jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!