Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt az eddigi legemlék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az eddigi legemlékezetesebb szex amiben részed volt?

Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Egy este alatt 3szor keményen, hátrakötött kézzel megszopattam, és élvezte. Kéjesen mosolygott közben, és mikor elélveztem akkor is.

A legszexibb dolog volt amit valaha átéltem

23F

2023. szept. 20. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves volt a lány?
2023. szept. 20. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
19
2023. szept. 20. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem mostani történet, de jó rá emlékezni.

Volt egy nagyon szép lánnyal egy egy éves kapcsolatom.

Szerencsére a lány nagyon szerette a szexet és akárhányszor együtt tölthettük az időt, hosszú órákon át szeretkeztünk.

Volt, mikor naponta többször is szeretkeztünk,és még akkor is életet lehelt a farkamba, amikor az már tüzelésképtelen volt és már alig jött belőle sperma.

Hosszú ideig el tudott játszani a farkammal.

Jó érzés volt látni rajta, hogy szívből, odaadással csinált mindent.

Mindig azzal viccelődött amikor már ment haza , hogy viszi magával a farkamat is, nehogy más lánynak is örömet okozzak vele. 😁

Azóta sem tudta őt felül űberelni egy lány sem.

2023. szept. 20. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Amikor a szeretom lovaglás kozben hirtelen elspriccelte magát. Na az ott kikapcsolt a fejemben mindent. :D Meg emlékezetes volt az is, amikor minden szo nélkul és sikosito nélkul (és elozetes beszélgetés nélkul) áttette popsiba. Csak néztem és élveztem persze.
2023. szept. 20. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
3as. Amikor a csajomat dugtuk.
2023. szept. 20. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
42%

Amikor egyszer szex végén feldobtam a csajomnak, hogy mi lenne ha most porszívóval szopatna le, persze előtte már beszéltünk róla, hogy jó lenne egyszer kipróbálni stb.

Hihetetlen odaadással és beleéléssel csinálta az egész "műveletet" életemben nem élveztem még ekkorát főleg amikor még elélvezés közben is kicsit feljebb tolt a szívó erőn jézusom még most is beleremegek ha eszembe jut

2023. szept. 20. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
A 27 évvel idősebb főnökömmel egy éjszaka egy hotelben. Azóta sem volt annyi élvezetben részem egy pasival sem.
2023. szept. 21. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!