Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az eddigi legemlékezetesebb szex amiben részed volt?
Egy este alatt 3szor keményen, hátrakötött kézzel megszopattam, és élvezte. Kéjesen mosolygott közben, és mikor elélveztem akkor is.
A legszexibb dolog volt amit valaha átéltem
23F
Nem mostani történet, de jó rá emlékezni.
Volt egy nagyon szép lánnyal egy egy éves kapcsolatom.
Szerencsére a lány nagyon szerette a szexet és akárhányszor együtt tölthettük az időt, hosszú órákon át szeretkeztünk.
Volt, mikor naponta többször is szeretkeztünk,és még akkor is életet lehelt a farkamba, amikor az már tüzelésképtelen volt és már alig jött belőle sperma.
Hosszú ideig el tudott játszani a farkammal.
Jó érzés volt látni rajta, hogy szívből, odaadással csinált mindent.
Mindig azzal viccelődött amikor már ment haza , hogy viszi magával a farkamat is, nehogy más lánynak is örömet okozzak vele. 😁
Azóta sem tudta őt felül űberelni egy lány sem.
Amikor egyszer szex végén feldobtam a csajomnak, hogy mi lenne ha most porszívóval szopatna le, persze előtte már beszéltünk róla, hogy jó lenne egyszer kipróbálni stb.
Hihetetlen odaadással és beleéléssel csinálta az egész "műveletet" életemben nem élveztem még ekkorát főleg amikor még elélvezés közben is kicsit feljebb tolt a szívó erőn jézusom még most is beleremegek ha eszembe jut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!