Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legemlékezetesebb publikus hely ahol szexeltetek? Kort és nemet is irjatok.
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 06:36
1/22 anonim válasza:
Kórház folyosóján.
32 évesek voltunk mind a ketten.
2/22 anonim válasza:
Fiatalon folyóparton. Hídról, fentről, szemből, mindenhonnan ránk lehetett látni.
5/22 anonim válasza:
Strand telen kinti medence, kozben rajottunk, h az epulo szalloda epitomunkasai is szurkolnak, h jo legyen.
6/22 anonim válasza:
nekem csak szopás volt, de nekem is este a játszótéren
7/22 Noren1989 válasza:
Dunaföldvàri vàrfal tetején.
8/22 anonim válasza:
Velencei tóban úgy, hogy mellettünk fürödtek
9/22 anonim válasza:
Télen, kinti meleg vizes medencében, a gőz rejtésében.
Hegyalja fesztiválon koncert alatt a tömegben, lassú (majd a pörgősebb) számok alatt is "összebújva". :)
Koli diszkó során a koli falazata mellett. (Többször is.)
Kocsmában az asztal alatt (az csak petting).
Patak parton szopott le egy csajszi, akit akkor láttam először és utoljára.
A miskolci Rockwell Klub (Rocki) mellett a bokrok közt. (Többször is.)
Régi szép középsulis és kolis évek (Miskolcon)! :D
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!