Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyik volt a legemlékezetesebb önkitek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 21:55
1/11 anonim válasza:
Amit 5 perccel ezelőtt csináltam 😅
2/11 anonim válasza:
Amit kb 2 hét önmegtartóztatás után csináltam. Hatalmas érzés volt és rengeteg anyag jött. Szóval kész eufória.
4/11 anonim válasza:
Amikor lánnyal csináltam közösen
5/11 anonim válasza:
Amikor 2 hét önmegtartoztatás után suli wc-be kivertem egy csajról fantáziálva és hatalmasat lőttem
6/11 anonim válasza:
Átmentem egy csaj haveromhoz a kollégiumba délután, felizgultam, és megengedte, hogy kiverjem előtte, ő pedig nézett közben.
7/11 anonim válasza:
Nem foglalkozom ilyen csacskaságokkal. Még a legjobb szájbaélvezést se tudnám megnevezni és legjobb dugásaimat se tudom sorrendbe állitani
Hetero férfi
9/11 anonim válasza:
8as
18 voltam, az az időszakom, amikor félóránként spontán merevedéseim voltak akkor is, ha 4x kivertem egy nap. És nyilván izgató volt az is hogy àtmentem a csajhoz, akkor mindenkit is megakartam dugni (amúgy pár hónappal később meg is dugtam ezt a csajt, jártunk is rövid ideig).
10/11 anonim válasza:
Hát nem is tudom.A Jézusszive templonál volt egy önki.Oda sokat jártam, mert ott lehetett venni csak azt a májkrémet,amit imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!