Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
PĂ©niszem lehet az oka? đ
KĂ©rem tisztelettel, most a következĆ sorokat csak a befogadĂł, nyitott szemĂ©lyisĂ©gƱ emberek olvassĂĄk el. Többiek inkĂĄbb a böngĂ©szĆ vissza nyilĂĄval hagyjĂĄk el ezt az oldalt.
HĂĄttĂ©rinformaciĂł, tekintsĂŒk tĂ©nynek:
· Ne tessĂ©k extrĂ©m szĂĄmokra gondolni, de nem egy Ă©s nem kettĆ csajjal volt szerencsĂ©m intim helyzetbe kerĂŒlni. PĂĄrkapcsolat, szeretĆi viszony, barĂĄtsĂĄg extrĂĄkkal, egyĂ©b szabadidĆs dolog
·Eddigi partnereim több mint 50% -ĂĄnak okoztam hĂŒvelyi orgazmust. (Akikkel csak petting volt, Ćket Ă©rtelem szerƱen nem szĂĄmoljuk ide)
· Több nĆ is volt (szĂĄm szerint 3 lĂĄnyra biztosan emlĂ©kszem), akiknek mĂĄs pasival nem ment a hĂŒvelyi. Volt akinek a csiklĂłs sem, de ez most mellĂ©kszĂĄl.
A pĂ©niszem hosszĂĄt tekintve ĂĄtlag tartomĂĄny teteje, vastagsĂĄga teljesen ĂĄtlagos, vagy talĂĄn picit vĂ©konyabb is (AttĂłl fĂŒgg ki mit tekint ĂĄtlagosnak Ă©s hogy mĂ©rik. Ăn nem a tövĂ©nĂ©l mĂ©rem, nem tĂșl lazĂĄn). Viszont hangsĂșlyos makkal rendelkezem, Ă©s felfelĂ© Ăvelt a farkam.
Kérdés: emiatt esetleg csak részben ezért történhetett hogy minden statisztikai kimutatåst megcåfolódott, vagy ennek (péniszem tulajdonsågai) ellenére?
Ahogy a penisznek Ășgy a puncinak is vannak paramĂ©terei. Hossz, vastagsĂĄg, dolesszog. EgyszerƱen van igen Ă©s van nem osszeillĆ farok-punci. Lehet nekik epp kompatibilis voltĂĄl. Mind a mellett nagyon sok mĂșlik a lelki, hangulati rĂ©szĂ©n, amit nem tudunk.
Harmadszor, nem mondom h mindenki hazudik, de nĂ©ha van kegyes hazugsĂĄg is. Kitudja mi volt az igaz. Lehet csak nem mondtak, h mindenkivel elelveznek. MĂ©gis csak hĂŒlyĂ©n hangzik.
Ezt Ăgy nehĂ©z megmondani barĂĄtom. SĆt, kicsit a vilĂĄgegyetem megvĂĄlaszolatlan kĂ©rdĂ©seit feszegeted.
Ha van 7 vagy 9 csoda, sok nĆ esetĂ©ben az orgazmusuk ugyan ilyen megfejthetetlen rejtĂ©ly :D jĂł persze valaki betudja lĆni h mi nĂĄla a "jĂł", de sokan nem.
Csak megjĂĄtszottĂĄk az orgazmust.
15 centivel te ilyesmit nem tudsz okozni.
1-es, szerintem Ă©rdemes lenne Ășjra elolvasnod a kĂ©rdĂ©st. Ezen kĂvĂŒl tudom hihetetlen, de vannak Ćszinte emberek is.
3-as, nem tudom honnan szaladt a fejedbe az a 15cm, remélem nem fåj hogy nem annyi!
fĂșĂșĂș te aztĂĄn maximalista ember lehetsz. az a korrekt szöveg te jĂł Ă©g :D
Ă©ppen csak valahol valami ĂĄllĂtmĂĄny kimaradt.. vagy alany. milyen statisztikai kimutatĂĄsra gondolsz? meg ki a fene hĂvja Ăgy ami törtĂ©nt vele?
amennyire bonyolult embernek tƱnsz csodĂĄlom hogy ennyi nĆd volt.
5-ös, vannak olyan csajszik (tizenéves kor utån gyakoribb), akik nem csak pofira, magassågra, vållszélességre és izmokra gerjednek hanem biz' az intellektusra (!)IS(!)
SzĂłval nem veszem zokon ha kĂ©telkedsz, talĂĄn nem ugyan azon a halmazom szereztĂŒnk tapasztalatot.
6-os, nem baj, ha nem mindenki Ă©rt. Ha a szövegĂ©rtĂ©ssel gondja van valakinek, akkor a vĂĄlaszt sem tudnĂĄ megadni. Max talĂĄlgatna valamit keserƱ szĂĄjĂzzel, mint egyesek
nem kĂ©tkedek Ă©n semmiben de amit te most itt elĆadsz.. az okoskodĂĄs totĂĄl feleslegesen :D
a kĂ©rdĂ©s lĂ©nyegi rĂ©sze kb utolsĂł 3 bekezdĂ©s.. elĆtte meg nagykĂ©pƱsködĂ©s.
nem rossz szåndékból mondom.
de Ă©rtem mirĆl van szĂł, szerintem a FormĂĄja miatt, Ă©s mert gondolom jĂłl hasznĂĄltad
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!