Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Péniszem lehet az oka? 🙄

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péniszem lehet az oka? 🙄

Figyelt kérdés

Kérem tisztelettel, most a következő sorokat csak a befogadó, nyitott személyiségű emberek olvassák el. Többiek inkább a böngésző vissza nyilával hagyják el ezt az oldalt.

Háttérinformació, tekintsük ténynek:

· Ne tessék extrém számokra gondolni, de nem egy és nem kettő csajjal volt szerencsém intim helyzetbe kerülni. Párkapcsolat, szeretői viszony, barátság extrákkal, egyéb szabadidős dolog

·Eddigi partnereim több mint 50% -ának okoztam hüvelyi orgazmust. (Akikkel csak petting volt, őket értelem szerűen nem számoljuk ide)

· Több nő is volt (szám szerint 3 lányra biztosan emlékszem), akiknek más pasival nem ment a hüvelyi. Volt akinek a csiklós sem, de ez most mellékszál.

A péniszem hosszát tekintve átlag tartomány teteje, vastagsága teljesen átlagos, vagy talán picit vékonyabb is (Attól függ ki mit tekint átlagosnak és hogy mérik. Én nem a tövénél mérem, nem túl lazán). Viszont hangsúlyos makkal rendelkezem, és felfelé ívelt a farkam.

Kérdés: emiatt esetleg csak részben ezért történhetett hogy minden statisztikai kimutatást megcáfolódott, vagy ennek (péniszem tulajdonságai) ellenére?

2023. szept. 30. 20:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
96%
#20 annál könnyebb aki kimondottan nagy méretet keres, de ez csak beugró szint. Attól még a szimpátia, vonzalom lépcsőfokait ugyanúgy meg kell ugrani.
2023. szept. 30. 22:56
 22/42 A kérdező kommentje:

9, ez a calcsd jópofa weblap. Viszont kétséges mennyire valid amit ír/mutat. Eleve az adatbázis, mert azt tudni kell, hogy orvoséknál nem a merev dákót mérik ám, csak egy konstanssal korrigálják (szorozzák) a flaccidot.

Ez valami incelsimogató oldal? 😅

2023. szept. 30. 23:04
 23/42 anonim ***** válasza:
93%
Ha azt vesszük, hogy a bemondásos átlag 15-17 centi között szokott lenni, akkor szerintem teljesen reális a 14,7 centis átlag.
2023. szept. 30. 23:09
 24/42 anonim ***** válasza:
96%
#23 készült arra is egy felmérés, hogy mennyit hazudnak a férfiak (nyilvánvalóan nem tudták, hogy ezt célozza a vizsgálat), +2.5 cm körülre jött ki az átlag füllentés.
2023. szept. 30. 23:10
 25/42 anonim ***** válasza:
18%

13-as

hát én így látom, én speciel nem vagyok megelégedve a formámmal odalent nekem nem hajlik felfele kicsit se :/

de az a 3 lány akikkel eddig összehozott a sors nem panaszkodnak.. most akkor minek depizni méretek, meg formák miatt ilyen téren.

Te is mázlista vagy ennyi a lényeg. A munka neheze ígyis a fejben dől el.

(10 es)

2023. okt. 1. 02:45
 26/42 anonim ***** válasza:
1%

16 centivel, enyhén felfelé ívelővel tudom ugyan ezt produkálni normál makkal!

Szóval nem hinném, hogy farok függvénye lenne ez..

2023. okt. 1. 06:46
 27/42 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező! Biztos hogy jól számoltál? A reciprok értéket valószínűleg nem deriváltad. Ezért lehet fals az eredményed.
2023. okt. 4. 16:24
 28/42 A kérdező kommentje:
Biztos, és jobb ha tőlem tudod, ehhez semmilyen felsőbb matematikai eljárás nem szükséges.
2023. okt. 4. 19:19
 29/42 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy mekkora? LEhet csak én nem láttam.
2023. okt. 4. 19:49
 30/42 A kérdező kommentje:

Mit nem láttál? A péniszemet? Ha férfi vagy és nem orvos és nem voltál mellettem strand zuhanyzójában, esetleg nudi strandon, akkor biztos nem láttad.

Ha nő vagy, akkor is pici esély van rá, hogy pucéran láttál

2023. okt. 4. 20:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!